bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-грантів на підтримку екологічно орієнтованих організацій
16.06.2022

Громадська спілка «Досить труїти Кривий Ріг»

оголошує конкурс міні-грантів

ГС «ДТКР» в рамках проєктів, що фінансуються Європейською комісією та NED, оголошує конкурс на отримання міні-грантів для реалізації проєктів, спрямованих на підтримку діяльності екологічно орієнтованих організацій, захист довкілля та збереження популяцій тварин.

До 24 лютого ми планували надати підтримку організаціям, які опікуються станом довкілля. Проте брутальне, нелюдське повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України внесло свої сумні корективи.

Нас вразили масштаби руйнувань і вбивства російськими військовими цивільного населення. Але такого ставлення агресора до екосистем, до беззахисних тварин не очікував ніхто з нас. Тому ми вирішили розширити перелік організацій, які можуть отримати фінансування.

Претендувати на міні-грантову допомогу можуть громадські, благодійні організації та інші юридичні особи, які працюють у сферах охорони довкілля чи захисту тварин на територіях, що є підконтрольними Уряду України на момент подання заявки, та мають реєстрацію відповідно до законодавства України.

Види діяльності, що можуть бути підтримані за умовами конкурсу:

  • підтримка організаційної спроможності ОГС;
  • проведення досліджень, впровадження наукових, науково-технічних та інших розробок в галузі екологічної безпеки та захисту екологічних прав;
  • відбудова, реконструкція, забезпечення гуманітарних потреб природно-заповідних парків, екологічних парків, заповідників, притулків, реабілітаційних центрів для тварин, які постраждали від бойових дій або внаслідок військової агресії рф;
  • підтримка  організацій, що опікуються або допомагають диким тваринам чи домашнім тваринам, які втратили домівку та/чи господарів.

Тривалість проєктів не може перевищувати 9 місяців.

Заявки приймаються до 16 липня.  в електронному вигляді на адресу  [email protected]  з темою листа  “Конкурс міні-грантів”.

Результати конкурсу будуть оголошені у місячний термін після завершення прийому заявок.

Заявки не рецензуються і не повертаються учасникам конкурсу.

Обсяг фінансування до 5 000 євро у гривневому еквіваленті за курсом НБУ на момент перерахування коштів.

Необхідними умовами участі у конкурсі також є:

  • наявність у штаті організації не менше однієї посади;
  • реєстрація організації як юридичної особи не менше року;
  • гарантійний лист від базової юридичної особи (в разі подання заявки структурним підрозділом ОГС чи колективом закладу освіти) щодо надання виконавцю проєкту можливості використання необхідного спеціального обладнання і устаткування цієї організації для реалізації проекту (в разі потреби у такому обладнанні).

Заявка має включати заповнені документи:

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся письмово до 9 липня на електронну адресу [email protected]  Контактна особа Ірина Анцифрова.

Більше інформації на наших сторінках у соцмережах та в Положенні на офіційному сайті ГС  «ДТКР»:

Фейсбук

Сайт ГС «ДТКР»

Джерело фінансування міні-грантового конкурсу:

Конкурс міні-грантів проводиться в рамках проєкту «Громадський контроль - спосіб захисту навколишнього середовища та підвищення якості життя», який реалізується  за фінансової підтримки Європейського Союзу та співфінансування NED в рамках проекту “Лабораторія зеленого курсу України”.

 

Контакти

  • У разі виникнення додаткових запитань
  • будь ласка
  • звертайтеся письмово до 9 липня на електронну адресу [email protected] Контактна особа Ірина Анцифрова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.