bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір у програму «18:35. Бізнес-підтримка» для молодіжних підприємств
10.05.2022

School of ME запускає програму швидкої бізнес-підтримки молодіжних підприємств та шукає 20 молодіжних бізнесів (малих та середніх), яким допоможе фінансово та експертизою. Дедлайн подання заявок: 22 травня 2022 до 23:59.

Наша перша ціль — розширення економічних можливостей через молодіжні інновації, підприємництво та готовність до розвитку кар’єри. Саме тому School of ME запускає програму швидкої бізнес-підтримки молодіжних підприємств “18:35. Бізнес-підтримка” та шукає 20 молодіжних бізнесів (малих та середніх), яким ми допоможемо експертизою для розробки індивідуального плану відновлення й адаптації ведення бізнесу під час та після воєнних дій, а також фінансами для реалізації своїх бізнес-цілей. Коротше кажучи, є круті експерти та інвестиції, шукаємо талановитих підприємців до 35 років.

Без зволікань подавайся, якщо…
✔ Ти підприємець-ця і маєш малий або середній бізнес у будь-якому регіоні України (окрім безпосередньої зони бойових дій);
✔  Щонайменше 50 % засновників твого бізнесу віком до 35 років та/або щонайменше 50 % керівництва підприємства (або ключового персоналу) віком до 35 років;
✔  Твій бізнес працює щонайменше рік і ти з командою можете долучитися онлайн до зустрічей з менторами та експертами;
✔ Перевага у відборі буде надаватися соціальним підприємствам та бізнесам, господарська діяльність яких сприяє задоволенню нагальних соціальних потреб українців (харчування, одяг, житло, послуги доставки, медичні та реабілітаційні послуги тощо).

Що буде?
✔ Індивідуальна експертна оцінка конкретних потреб бізнесу та розробка плану швидкої та сфокусованої підтримки

✔ Допомога у зміні фокусу бізнесу та переорієнтації (якщо така потреба є), адаптації бізнесу до умов ведення діяльності під час та після війни

✔ Доступ до фінансової допомоги та експертного супроводження для підтримки плану відновлення підприємства та реалізації бізнес-цілей. Кожен з відібраних учасників конкурсу матиме можливість отримати близько $10 000 на розвиток та підтримку власного бізнесу (фінальний розмір фінансової допомоги буде визначатись індивідуально для кожного підприємства).

✔ Бізнес-консультації та наставництво для забезпечення постійної підтримки молодіжних підприємств у реалізації їх плану відновлення та управління фінансуванням. За кожним підприємством буде закріплено ментора, що працюватиме з ним мінімум 2 години на тиждень протягом 4 місяців.
Запрошені експерти консультуватимуть кожен бізнес не менше 1 години на 2 тижні протягом 4 місяців. Наставницька/експертна підтримка охоплюватиме наступні теми (але перелік тем не є вичерпним):
→ фінансовий менеджмент
→ продажі та маркетинг
→ управління ризиками
→ вихід на ринок
→ логістика
→ система управління постачанням та доставкою запасів
→ загальне управління
→ комунікації, інновації та цифрові технології
→ розвиток бізнесу/організації та бізнес-стійкість
→ стратегічне планування, фінансування, тощо

✔ Знайомство з іншими діючими фінансовими можливостями для підтримки бізнесу

Важливе:
Дедлайн заявки: 22 травня 2022 до 23:59

sounds like a plan? Анкета на 20+ питань ПІД ЦИМ ПОСИЛАННЯМ, вже дуже хочемо дізнатися більше про тебе та твою справу

 

Контактна особа: Міла Язвинська

[email protected]
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.