bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання грантів в рамках Проєкту USAID HOVERLA
10.05.2022

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») оголошує запит на вираження зацікавленості (EOI) «Підзвітність, адвокація та децентралізація місцевого самоврядування».

Метою цього запиту (EOI) є отримання заявок на фінансування. DAI очікує отримати концепції грантових проектів, а потім повні заявки від перспективних національних або регіональних неурядових організацій для здійснення діяльності зі сприяння громадському обговоренню найбільш значущих змін у законодавстві про місцеве самоврядування. Концепції повинні демонструвати практичні способи розв’язання питань, які можуть бути врегульовані на законодавчому рівні, і забезпечувати розроблення консолідованої позиції органів місцевого самоврядування щодо розроблення та впровадження законодавчих змін. Заходи сприятимуть формуванню сталих інструментів громадської підтримки з метою відображення інтересів місцевого самоврядування, зокрема бюджетного процесу й галузевої децентралізації. 

Географія здійснення програмних заходів — це Львівська, Полтавська, Волинська, Житомирська, Одеська, Закарпатська та Рівненська області.

Щоб зробити українські громади більш стійкими з огляду на поточну війну, Проєкт USAID “ГОВЕРЛА” зосереджує свою діяльність на створенні сприятливого правового середовища для дій у надзвичайних ситуаціях: “ГОВЕРЛА” підтримає аналіз місцевої нормативно-правової бази задля визначення прогалин та перегляду законодавства таким чином, щоб надати можливість громадам для дій в надзвичайних ситуаціях. Органи місцевої влади потребують чітких повноважень та структур врядування, щоб мати змогу швидко та ефективно мобілізувати ресурси у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Усі проєкти концепцій для перегляду в першому раунді оцінювання мають бути подані до 27 травня 2022 року.

 

Деталі за посиланням: https://tinyurl.com/2p98hch7

 

1-й дедлайн: 27 травня 2022 року

2-й дедлайн: 30 червня 2022 року 

3-й дедлайн: 29 липня 2022 року

4-й дедлайн: 26 серпня 2022 року

Кінцевий строк і закриття оголошення: 30 вересня 2022 року

Заявники повинні зареєструвати свою організацію за цим посиланням, щоб отримувати новини та інформацію про це оголошення до дати його закриття.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, звертайтеся за адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.