bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приміщення для облаштування в західних та центральних областях України
28.03.2022

БУР виник у 2014 році як волонтерська акція Української освітньої платформи (тоді Львівська освітня фундація) з відновлення житла в Краматорську після його звільнення від російської окупації. Програма “Будуємо Україну Разом” через спільну працю та неформальну освіту формує довіру, відповідальність та спроможність серед української молоді.

Ще місяць тому наша команда планувала проводити БУР табори та створювати нові молодіжні простори. Але, як і багато організацій, в умовах війни, ми змушені змінювати вектори своєї роботи і зараз допомагаємо там, де ми найбільше потрібні. Та все ж, БУР таборам в 2022 році бути!

За 8 років ми провели більше 80 волонтерських таборів по всій Україні. Зараз наше завдання допомогти створити комфортні умови проживання для родин, які втратили свій дім і тепер потребують нового.

Робота буде здійснюватися у громадах у форматі схожому на БУР табори, тільки більш тривалі. Тож будемо потребувати активної включеності в цей процес місцевої команди, волонтерів та підтримки від органів місцевої влади. Проте зараз потребуємо допомоги в пошуку приміщень для роботи.

Можливо, саме у вашому місті чи громаді є будівлі, що відповідають необхідним вимогам. Це можуть бути будинки, де ніхто не живе, закриті школи, гуртожитки, садочки та інше. Будівля має відповідати нормальному чи задовільному технічному стану. Важлива наявність комунікацій (електрика, водопостачання або можливість підключення), доступність до громадських об’єктів (школа, лікарня, зупинки транспорту та інше). Перевагою буде наявність в громаді двох і більше приміщень. Форма власності може бути комунальна або приватна, але обов’язково оформлене право власності. Важливо, щоб поблизу не було розміщено військових чи стратегічно важливих об’єктів.

Якщо ви не знаєте про такі приміщення, але готові допомогти з пошуком, то можете звернутися в органи управління вашої територіальної громади та дізнатися цю інформацію в них.

Нам дуже потрібна допомога, щоб знайти приміщення, з якими ми могли б працювати. Приміщення, які зможуть стати не просто прихистком, а чиїмось домом.

Заповнюйте заявку нижче, щоб відБудувати Україну Разом!

https://forms.monday.com/forms/b0efbd362e4ffd61d05155e245ac148e?r=use1 

Контакти

  • +380 63 640 35 74 Іра Манько
  • менеджерка програми “Будуємо Україну Разом”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.