bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Машини для обробки даних (апаратна частина) (Планшетні комп’ютери для відео-ДОТ)
17.03.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015 - 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина) (Планшетні комп’ютери для відео-ДОТ) з метою реалізації механізму реагування на COVID-19 (C19RM 2021-2023) в рамках виконання програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні», згідно з Угодою про надання гранту між Замовником та Глобальним фондом для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією № 1936 від 04 грудня 2020 року (далі – Грантова угода).

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «25» березня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua/ в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 2 573 928,00 грн.

Термін постачання: 60 (шістдесят) робочих днів з дати підписання договору.

 Умови поставки:

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести однією партією на склад Постачальника в місті Києві за адресою: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його установам.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару.

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 6 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

Обсяг предмету закупівлі та послуг, пов’язаних з постачанням товару може бути збільшений Замовником після підписання договору з Переможцем, але не більше ніж на 20 %.

 Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 12,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу:   [email protected]  з зазначенням у темі листа: «Конкурс на закупівлю -  ДК 021:2015 - 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина) (Планшетні комп’ютери для відео-ДОТ),  до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії.

 

Контакти

  • Клєвцова В.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.