bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг із організації дводенного тренінгу (Бердянськ)
15.02.2022

Вимоги до постачальників послуг.

До участі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності юридичні особи, фізичні особи-підприємці, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (в разі наявності) та підписом (договір на надання послуг, рахунок-фактура, акт наданих послуг), не є платником ПДВ.

У вартість послуги повинно бути включено все, зазначене в основних технічних  вимогах.

Детальне технічне завдання описано в запиті на цінову пропозицію (документ у вкладенні).

Всі заявки мають бути надіслані на адресу електронної пошти: [email protected]  не пізніше 18:00 год. 21.02.2022 р. у вигляді скан-копії цінової пропозиції з підписом та печаткою (у разі наявності) Заявника.

 Одночасно з ціновою пропозицією надаються копії наступних документів:

1. Виписка або копія актуального Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб- підприємців;

2. Витяг з Реєстру платника податків;

3. Короткий опис діяльності компанії (види діяльності, рекомендації/відгуки клієнтів, період діяльності тощо).

Питання щодо подання цінових пропозицій просимо надсилати у письмовій формі на електронну адресу [email protected]  до 21 лютого 2022 року.

Учасник цієї процедури приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї процедури (тендеру) надсилаючи документи для участі за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Дякуємо за співпрацю та чекаємо на пропозицію.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.