bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги з проведення онлайн-дослідження стану міської мобільності в Ужгороді
09.02.2022

ГО «ФОРЗА» на конкурсній основі проводить закупівлю послуг з проведення онлайн-дослідження «Актуальний стан міської мобільності в м. Ужгород у контексті сталого розвитку міста» та подальшого опрацювання отриманих відповідей у загальний звіт. Дослідження проводиться в рамках проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності та кліматично сталу міську мобільність» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 Європейського інструменту сусідства за співфінансування Європейського Союзу.

Головною метою проєкту є поліпшити доступність міських територій, запропонувати рішення для сталої і ефективної мобільності та транспорту на в’їзді, виїзді й усередині міст у межах обраних регіонів Польщі, Білорусі та України.

Головною метою дослідження є вивчити поточну ситуацію та визначити прогалини у сфері міської мобільності в м. Ужгород і прилеглих населених пунктах, з’ясувати практики переміщення жителів громади, їхню думку щодо стану транспортної системи міста, провести оцінку процесів розвитку міста загалом та транспортної політики зокрема і надати результати дослідження розробникам плану сталої міської мобільності (ПСММ) та усім зацікавленим сторонам.

Для відбору надавача послуг, просимо надати цінову пропозицію, виходячи з таких вимог:

Предмет закупівлі:

  • Доопрацювання анкети «Актуальний стан міської мобільності в м. Ужгород у контексті сталого розвитку міста» (текст орієнтовних питань анкети надаємо на вимогу).
  • Проведення онлайн-дослідження серед не менш як 850 жителів міста та прилеглих населених пунктів та подальша обробка отриманих відповідей.
  • Підготовка та представлення звіту за результатами дослідження українською мовою.

Цільова група:

Жителі Ужгорода та прилеглих населених пунктів віком від 14 років і більше.

Тривалість надання послуг: березень-квітень 2022 року.

Звіт має бути поданий замовнику не пізніше 15 квітня 2022 року.

Просимо до 24 лютого 2022 року подати цінову пропозицію у довільній формі на електронну пошту: admin@forza.org.ua або у письмовій формі за адресою: вул. Швабська, 51а  м. Ужгород, 88000, Україна.

В темі листа вкажіть «ім’я своє/ дослідницької групи чи організації_та назву_«Міська мобільність в Ужгороді»

До цінової пропозиції просимо додати:

1) План проведення дослідження та опис методів оцінки.

2) Графік проведення дослідження.

3) Загальний бюджет без урахування ПДВ.

4) Зразки досліджень або посилання на зразки досліджень протягом останніх 3 років (мін. 3 (три) дослідження з коротким описом).

5)  СV основного надавача послуг.

6) Копії реєстраційних документів (виписка з реєстру, свідоцтво платника податків).

Потенційні надавачі послуг: суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: надавачі послуг, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг.

Питання та роз’яснення: Усі питання та/або роз’яснення, які стосуються цієї закупівлі, необхідно надсилати в письмовій формі на адресу [email protected]  або уточняти за номером  телефону - 067 310 16 31.

Розгляд цінових пропозицій планується здійснити 25.02.2022р. Відбір пропозицій відбуватиметься за оптимальною ціною при відповідній якості.

Замовник ГО «АГЕНТСТВО СПРИЯННЯ СТАЛОМУ РОЗВИТКУ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ «ФОРЗА», місцезнаходження вул. Швабська, 51а, м. Ужгород, 88000, Україна. https://forza.org.ua

Замовник зберігає за собою право не відібрати жодного надавача послуг без пояснення причин.

Більше про проєкт: https://forza.org.ua/uk/sumcitynet-mista-za-pokrashchennya-dostupnosti-i-klimatichno-stalu-misku-mobilnist/sumcitynet-mista

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.