bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг усного та/або письмового перекладу
07.02.2022

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» оголошує  тендер на надання послуг усного та/або письмового перекладу в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що фінансується  Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії (SDС)

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» (далі – «Організатор конкурсу») є провідною недержавною професійною організацією, яка у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями працює для  протидії та профілактики неінфекційних захворювань в Україні шляхом надання технічної підтримки відповідних програм, що впроваджуються по всій території України.

Інформація про проєкт, в рамках якого оголошено конкурс

Чотирирічний проєкт «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що має на меті зниження рівня захворюваності та смертності, спричинених неінфекційними захворюваннями (НІЗ), розпочався у листопаді 2020 року. Реалізація запланованих заходів відбувається у тісній співпраці з багатьма партнерами як на національному, так і на регіональному рівні, зокрема, у 5 пілотних областях України (Дніпропетровській, Львівській, Полтавській, Рівненській та Херсонській).
Проєкт впроваджує «Джі Еф Ей Консалтинг Груп ГмбХ» (GFA Consulting Group GmbH)», Німеччина, спільно з Університетськими клініками Женеви та українськими партнерами - БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та ТОВ «ВАН ХЕЛС», за фінансової підтримки Швейцарської Агенції з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії.

Діяльність проєкту зосереджена на таких основних напрямках:

1) підготовка проєктів нормативно-правових актів, що сприятимуть профілактиці та контролю НІЗ;

2)  посилення спроможності первинної ланки медичної допомоги надавати населенню якісні послуги з профілактики, ранньої діагностики, лікування та ведення НІЗ;

3) посилення потенціалу закладів охорони здоров’я, центрів контролю та профілактики хвороб, закладів загальної середньої освіти та громад у реалізації заходів, що мають на меті зменшити ризики НІЗ, змінити поведінку, покращити знання, ставлення та практики щодо НІЗ серед населення України.

Період постачання виконання робіт та надання послуг: березень – грудень 2022 року

До участі в тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці 3 групи.

Проєкт звільняється від сплати податку на додану вартість (ПДВ) відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (Реєстраційна картка проєкту № 4852 від 22.10.2021 року).

Обов’язковво  вільне володіння англійською і українською мовами, наявність досвіду усного (синхронного/послідовного) та/або письмового перекладу.

За результатами тендеру буде обрано декілька постачальників послуг перекладу.

Обсяг роботи й терміни

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру із кожним обраним постачальником буде укладено договір, за яким протягом року,  з моменту оголошення результатів тендеру, постачальник періодично залучатиметься до здійснення усного (синхронного/послідовного) та/або письмового перекладів.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  1. Вільне володіння українською та англійською мовами.
  2. Досвід надання послуг усного (синхронного та послідовного) та/або письмового перекладів не менше трьох років.
  3. Досвід співпраці з міжнародними організаціями, громадськими організаціями та/або благодійними фондами.
  4. Досвід письмових перекладів проєктної документації (для постачальників послуг письмових перекладів).

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати:

Заповнену форму тендерної пропозиції (додається), яка містить інформацію щодо досвіду постачальника, дає інформацію по кожному пункту вимог до постачальника та розрахунок вартості послуг перекладу в грн.

Пропозиції необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер: надання послуг з перекладу».

Останній термін подання заявок:  28 лютого 2022 року (до 23:59).

БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик і індивідуальних переваг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.