bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення відеороликів
02.02.2022

Тендер проводиться в рамках Статутної діяльності Благодійної організації «Благодійний фонд «Надія та Довіра» (Організатор), метою діяльності якої є формування здорового суспільства, шляхом профілактики соціально-негативних явищ на території України.

Дата оголошення тендеру: 02 лютого 2022 року.

  1. Мета та предмет тендеру:

Мета тендеру:

-        забезпечення створення 2 відеороликів про особисту соціалізацію пацієнтів ЗПТ, тривалістю 3-5 хвилин в рамках реалізації проекту «Підтримка Національної Гарячої Лінії з питань наркозалежності та ЗТ, розширення програм ЗПТ в м. Києві»

-        забезпечення створення 2 відеороликів з тематики обізнаності про власні права в рамках проєкту «Підтримка роботи Національної гарячої лінії з питань наркозалежності, ЗПТ та вірусних гепатитів як ефективного адвокаційного механізму захисту прав ЛВН та пацієнтів ЗПТ» (відеоролики можуть бути як у формі відео, так і у формі мультиплікації).

-        забезпечення створення відеоролику “Як поводитися пацієнту ЗПТ, якщо він захворів або підозрює КОВІД” (відеоролики можуть бути як у формі відео, так і у формі мультиплікації).

Предметом тендеру є тендерна пропозиція та інші документи, форма та зміст яких мають відповідати умовам, викладеним у цьому оголошенні.

  1. Кваліфікаційні вимоги до характеристик учасників тендеру:

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи/фізичні особи – підприємці усіх форм власності, які відповідають наведеним кваліфікаційним вимогам:

  • досвід розробки аналогічної відеопродукції; 
  • наявність необхідного обладнання для відеозйомки та монтажу; 
  • толерантне ставлення до людей, які живуть з наркозалежністю, та незаангажовано подають інформацію. 

Цінові пропозиції повинні містити детальну інформацію про послуги (написання сценарію, монтаж, підбір звукового супроводу), термін виконання та їх вартість. Крім того, відео мають супроводжуватися початковою та фінальною заставками, які також необхідно розробити.

Ми просимо надати розрахунки, вказавши як мінімальну, так і оптимальну суму для розробки відео з розрахунку, що відзняти матеріал можна протягом одного дня.

Орієнтовний список робіт для створення відео

 

Термін

Вартість

Розробка та узгодження сценарного плану

 

 

Зйомка (описати особливості: які обладнання, скільки людей, скільки локацій)

 

 

Написання сценарію та його узгодження

 

 

Монтаж відео (включаючи узгодження)

 

 

Виготовлення титрів

 

 

Підбір звукового супроводу

 

 

Виготовлення заставки з логотипами

 

 

 

Орієнтовний список робіт для створення мультиплікації

 

Термін

Вартість

Написання сценарію та його узгодження

 

 

Підбір персонажів, сцен та кольорів

 

 

Виготовлення титрів

 

 

Підбір звукового супроводу

 

 

Виготовлення заставки з логотипами

 

 

Робота з узгодження готового продукту

 

 

 

Цінові пропозиції повинні супроводжуватись повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус надавача послуг:

– фізична особа – підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

– фізична особа – підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Учасників просимо надсилати пропозиції, що містять інформацію у форматі, вказаному у попередньому пункті або у вигляді рахунку (з підписом відповідальної особи та печаткою (якщо є).

  1. Визначення переможця тендеру:

Розгляд та відбір тендерних пропозицій буде проводиться тендерною комісією Організатора на власний розсуд, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань тендеру.

Інформацію про переможця тендеру, буде розміщено на сайті Фонду у розділі «новини». 

Винагородою переможцю тендеру буде розміщення замовлень у 2021 на послуги зі зйомки та монтажу відеороликів.

Кінцевий термін надання заявок –   14.02.2022

Адреса для подання заявок: м. Київ, вул. Будівельників 22/11, оф. 24, 1-й поверх. Подання сканкопії заявок Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ на е-mail:  [email protected]

Контактна особа:   Оксана Яновська, тел.: +380504493409, [email protected]

Фонд «Надія та Довіра» не несе відповідальність за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (інформація про розгляд пропозицій, тендерна пропозиція, кошторис чи будь-які інші документи, необхідні для участі у тендері) учасників тендеру не надійшли чи надійшли з запізненням, були загублені чи пошкодженні, за роботу операторів зв’язку. Учасник тендеру несе відповідальність за достовірність наданої інформації.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.