bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання консультаційних послуг для проведення тренінгів з психологічної підтримки ВПО
01.02.2022

IREX в Україні шукає тренерів для проведення серії дводенних тренінгів із психосоціальноїпідтримкивнутрішньо переміщених осібу межах Програми «Єднання заради дії».  

Метою тренінгів є надання допомоги у набутті базових психологічних навичок саморегуляції та підготовка до подальших заходів, що потребують міжгрупової довіри. Теми тренінгів можуть включати, але не обмежуватись наступними темами: розпізнавання тривожних психологічних сигналів, техніка психологічної саморегуляції, робота з емоціями, практична арт-терапія. 

Програма «Єднання заради дії» має на меті посилити стабілізацію в Україні через сприяння інтеграції ВПО, підвищення згуртованості громад, надання підтримки щодо розробки  місцевих та  національних планів інтеграції ВПО, та зменшення вразливості ВПО. 

Тренінги будуть проводитись для жителів 25 громад з 12 областей. Тренери будуть працювати за розробленою фахівцями програмою, яка є уніфікованою для всіх громад. 

Вимоги до кандидатів:  

  • Бажаний досвід роботи тренером/кою - 5 років у сферах психологічної підтримки, конфлікточуттєвості, роботи з емоціями, ресурсних практик. 
  • Досвід роботи тренером/кою у програмах з компонентом інклюзії/різноманіття (робота з людьми різного походження, віку, статі, релігійних переконань, місця проживання);  
  • Досвід проведення тренінгів у офлайн та онлайн форматах; 
  • Розуміння підходу DoNotHarm та його застосування під час проведення тренінгових сесій;  
  • Знання проблематики ВПО, поінформованість щодо конфлікту і політичного контексту;  
  • Відповідальність та вміння дотримуватися поставлених дедлайнів;  
  • Гнучкість та адаптивність в роботі. 

Документи, які необхідно надати для участі у конкурсі:  

  1. Резюме із зазначенням погодинної (1 год.) ставки у доларах США.  
  2. Мотиваційний лист.  
  3. Список та контактні дані осіб, які можуть надати рекомендацію (щонайменше три).  
  4. Документи про право здійснення підприємницької діяльності – реєстраційні документи, свідоцтво платника податків тощо.   

Пакет документів просимо надіслати до 14.02.2022 на електронну адресу: [email protected]  у темі листа обов’язково вказувати «Конкурс на надання тренерських послуг для проведення тренінгів з психологічної підтримки ВПО».  

Конкурс відбуватиметься у два етапи: перший – оцінка резюме, другий етап – співбесіди з кандидатами, запрошеними за результатами першого етапу та перевірка рекомендацій. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.