bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує тендер на проведення аналізу політики енергоефективності житлового фонду
31.01.2022

Екодія оголошує тендер на проведення аналізу державної політики України щодо підвищення енергоефективності у багатоквартирному житловому фонді

Мета завдання:

Метою роботи є огляд і оцінка існуючих державних політик і механізмів підвищення енергоефективності у багатоквартирному житловому фонді.

Основні задачі:

  1. Проаналізувати українське законодавство і стратегічні документи щодо енергоефективності в сфері житлових будівель. Визначити головні законодавчі бар’єри для впровадження масштабної термомодернізації багатоквартирного житлового фонду.
  2. Провести аналіз ефективності наявних механізмів державної підтримки термомодернізації багатоквартирних будинків (Фонд енергоефективності, «теплі кредити»): які плюси і мінуси програм підтримки, які результати їх впровадження, які причини незадовільних результатів їх реалізації.
  3. Провести огляд наявних регіональних та місцевих програм підтримки впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках без ОСББ та аналіз 5 найбільш успішних з них: який механізм фінансування застосовано, як організовано процес від заявки на участь до моніторингу результатів, які результати реалізації програм.
  4. Взяти участь в підготовці рекомендацій для Уряду щодо механізму державної підтримки масштабної термомодернізації багатоквартирних будинків, у яких наразі не створено ОСББ.

Вимоги до виконавця:

  • Досвід роботи в сфері енергоефективності (енергоаудит, енергоменеджмент тощо) або дотичних сферах.
  • Знання законодавства України в сфері енергоефективності та суміжних сферах (житлово-комунальне господарство, управління багатоквартирним будинком тощо).
  • Досвід написання аналітичних документів.

Просимо надсилати пропозицію у довільній формі, що включає орієнтовний кошторис, інформацію щодо попереднього досвіду виконання таких робіт та відповідності вимогам технічного завдання.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій:  10 лютого 2022 року, до 12:00 за київським часом.

Тендерну пропозицію просимо надіслати нам на електронну скриньку [email protected], вказавши у темі листа “тендерна пропозиція на проведення аналізу державної політики”

Більше інформації ви знайдете у Технічному завданні

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.