bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з розробки дослідження змін законодавства ЄС щодо електронної торгівлі
25.01.2022

Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») запрошує вас взяти участь у тендері на надання послуг з розробки дослідження змін законодавства ЄС щодо електронної торгівлі.

Послуги будуть надаватись в рамках проєкту «Моніторинг та адвокація виконання Додатку XVII-3 про телекомунікаційні послуги в рамках Угоди про асоціацію в частині довірчих послуг та електронної комерції», який фінансується Міжнародним фондом “Відродження”.

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ:

Мета послуг – дослідити зміни та обгрунтування гармонізації національного законодавства України з правовими актами ЄС (а саме: DSA, DMA) щодо регулювання електронної торгівлі, цифрових послуг та маркетплейсів.

Етапи та опис наданих послуг:

Розділ I. Аналіз змін законодавтсва ЄС Digital Services Act (DSA)
В цьому розділі мають бути надані рекомендації щодо комплексу дій для включення інновацій Європейського законодавства в частині цифрових сервісів до чинного законодавства України та проведена оцінка впливу змін на розвиток  електронної комерції та приєднання України до єдиного цифрового ринку (ЄЦР) ЄС.

Розділ II. Аналіз змін законодавтсва ЄС Digital Markets Act (DMA)                                        В цьому розділі мають бути надані рекомендації щодо комплексу дій для включення інновацій Європейського законодавства в частині великих онлайн торгівельних майданчиків/маркетплейсів  до чинного законодавства України та проведена оцінка впливу змін на розвиток  електронної комерції та приєднання України до єдиного цифрового ринку (ЄЦР) ЄС.

Розділ III. Розробка та проведення опитування основних операторів ринку електронної комерції в України з метою виявити їх готовність до змін та інформованість щодо запропонованих правил

Розробити методологію опитування з метою запобігання надмірності регулювання та підвищення обізнаності операторів ринку електронної комерції та при можливості провести таке опитування українських маркетплейсів.

 

Термін виконання робіт: лютий-перша половина квітня (орієнтовно 2,5 місяці) 2022 року.

Оцінка пропозицій буде здійснюватися виходячи з запропонованої вартості послуг та досвіду.

Вимоги до надавача послуг: досвід у сфері аналізу законодавства ЄС, а також досвід у сфері електронної комерції та механізмів роботи маркетплейсів.

Пакет документів включає заповнену та підписану пропозицію (за зразком), CV, реєстраційні документи ФОП/ТОВ.

Електронна адреса для надсилання повного пакету документів: [email protected]. 

Для вашої зручності, в додатку до листа ви можете знайти приклад бланку для заповнення пропозиції.

Дедлайн подачі пакету документів - 23:59  8  лютого 2022 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.