bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IFES Україна оголошує тендер на доставку кави до офісу
24.01.2022

З 1994 року IFES відіграє ключову роль у становленні та модернізації демократичних виборчих процесів та інституцій в Україні. За цей час IFES отримала репутацію надійного джерела інформації для об’єктивного аналізу, оцінки та висококваліфікованої технічної допомоги у сфері реформування виборчого законодавства в цілому та політичного фінансування зокрема, а також адміністрування виборів, посилення спроможності громадянського суспільства і вивчення громадської думки.

Основні напрямки програмних заходів IFES Україна включають: захист України від загроз кібератак та вразливостей виборчого процесу і суміжних сфер; навчання органів адміністрування виборів на основі міжнародних стандартів та найкращих практик; підтримка громадянського суспільства, наукової спільноти та посилення участі громадян у політичних процесах; сприяння обговоренню виборчої реформи та реформи політичного фінансування; забезпечення включення недостатньо представлених груп населення у виборчий процес; зміцнення спроможності органів адміністрування виборів та інших політично-вразливих інституцій.

IFES Україна шукає підрядника, який може надати послуги доставки кави до офісу, включно з безкоштовним користуванням кава-машинами (3 шт.).

Якщо ваша компанія готова надати такі послуги, просимо надсилати ваші пропозиції щодо можливих варіантів кава-машин, та заповнити наступну таблицю:

н/п

Послуги

Одиниця виміру

Ціна

(грн) без ПДВ

 

1

Кава у зернах*

кг

 

*Просимо вказати мінімальний об’єм замовлення.

Вимоги до постачальника:

-        Бути офіційно зареєстрованою юридичною чи фізичною особою-підприємцем;

-        Досвід роботи на українському ринку від 2 років;

-        Позитивні відгуки клієнтів;

-        Досвід роботи з міжнародними організаціями буде плюсом.

Вимоги до кава машини:

-        Компактна;

-        Автоматичний капучинатор;

-        Автоматичне приготування еспрессо;

-        Регулювання міцності напоїв;

-        Налаштування помолу;

-        Вбудована кавомолка.

Вимоги до кави:

-        100% арабіка;

-        Середне обсмаження.

Вимоги до комерційної пропозиції:

Постачальник має надати наступне:

1)     комерційну пропозицію для вищезазначених послуг із заповненою таблицею, зразок якої вказаний вище, вказуючи додаткову інформацію стосовно марки/бренду кави та кава-машини;

2)     Коротку інформацію про досвід Вашої компанії;

3)     Реєстраційні документи юридичної особи, з якою IFES потенційно буде підписувати контракт, які повинні включати Свідоцтво про реєстрацію, Свідоцтво платника податків, банківська інформація, копія довіреності чи Статут для офіційного представника компанії.

Усі пропозиції повинні бути надіслані Катерині Поліщук([email protected]) з копією Олесі Лєснікової ([email protected]) з темою листа «КП кава машина IFES». Комерційні пропозиції повинні бути надіслані на вищевказані адреси до 18:00 год (київський час),  31 січня 2022 року. 

Пропозиції мають бути надані від імені компаній – майбутнього надавача послуг.

IFES залишає за собою право укласти контракт з одним або кількома учасниками конкурсу. IFES звільняється від податку на додану вартість (ПДВ).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.