bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер щодо надання послуг з розробки дослідження
20.01.2022

Шановні пані та панове!

Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») запрошує вас взяти участь у тендері щодо надання послуг з розробки дослідження  Рекомендації  в частині впровадження європейських новацій у сфері довірчих послуг в Україні.

Просимо надіслати тендерну пропозицію до 23:59  3  лютого 2022 року на поштову скриньку [email protected]. 

Послуги будуть надаватись в рамках проєкту «Моніторинг та адвокація виконання Додатку XVII-3 про телекомунікаційні послуги в рамках Угоди про асоціацію в частині довірчих послуг та електронної комерції», який фінансується Міжнародним фондом “Відродження”.

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ:

Мета послуг – розробити пропозиції щодо запровадження в Україні нових вимог законодавства ЄС у сфері довірчих послуг задля врахування нових вимог Регулювання 910 ЄС (еІDAS) для укладення MRA угоди.

Етапи та опис наданих послуг:

Розділ I. Огляд запропонованих змін в законодавстві ЄС
Розділ має містити інформацію у сфері довірчих послуг з липня 2021 року щодо змін до Регулювання 910 ЄС (еІDAS), яка запровадить зміни у сфері електронної ідентифікації (eID), розподілення баз даних (блокчейн технологій), віддаленого (хмарного) зберігання, накладання кваліфікованого електронного підпису (RSS), архівного зберігання документів та підписів на них. Розділ має врахувати дані зміни як передумову для підписання між Україною та ЄС міжурядової угоди (MRA угоди) про взаємне визнання довірчих послуг. Зазначене нове регулювання має бути детально вивчене з метою проведення оцінки їх впливу на укладання угоди MRA.

Розділ II. Аналіз чинного українського законодавства

Розгляд та аналіз проєкту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення укладання угоди між Україною та Європейським Союзом про взаємне визнання кваліфікованих електронних довірчих послуг та імплементації законодавства Європейського Союзу у сфері електронної ідентифікації.

Проаналізувати проєкт Закону України, який декларує пришвидшення інтеграції України до Єдиного цифрового ринку Європейського Союзу, а також максимальне наближення положень національного законодавства до європейських вимог у сферах електронної ідентифікації та електронних довірчих послуг.

Розділ III. Рекомендації щодо впровадження європейських змін в українське законодавство

В цьому розділі мають бути надані рекомендації щодо комплексу дій для включення інновацій Європейського законодавства в частині довірчих послуг до чинного Українського законодавства та проведена оцінку впливу змін на укладання угоди про взаємне визнання довірчих послуг між Україною та ЄС.

Термін виконання робіт: лютий-перша половина квітня (орієнтовно 2,5 місяці) 2022 року. В рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідатиме технічному завданню і пропонуватиме оптимальне співвідношення ціна-якість.

Оцінка пропозицій буде здійснюватися виходячи з запропонованої вартості послуг та досвіду.

Вимоги до кандидата: досвід у сфері довірчих послуг, а також досвід у сфері програмування.

Пакет документів включає заповнену та підписану пропозицію (за зразком), CV, реєстраційні документи ФОП/ТОВ.

Електронна адреса для надсилання повного пакету документів: [email protected]. 

Для вашої зручності, в додатку до листа ви можете знайти приклад бланку для заповнення пропозиції

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.