bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс мініпроєктів у рамках ініціативи «Добрі сусіди – одна країна»
20.01.2022

logo

ВБО «Інститут місцевого розвитку» в рамках ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» за фінансування USAID DG-East оголошує грантовий конкурс мініпроєктів. Кінцевий термін подання пропозицій: 20 квітня 2022 року.

Метою проведення конкурсу є сприяння підвищення громадянської свідомості та активності в Луганській та Донецькій областях, формування у жителів відчуття співпричетності до креативних перетворень з підвищення якості та комфорту міського простору, виявлення ініціатив, спрямованих на естетичне оформлення, благоустрій та моделювання сучасного урбаністичного артпростору у 14 цільових містах ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», отримання перших уречевлених результатів такого перетворення.

Географія конкурсу: Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Покровськ, Слов’янськ, Маріуполь, Бахмут (Донецька область); Станиця Луганська, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Сватове, Рубіжне і Попасна (Луганська область), а також населені пункти, які входять до відповідних ОТГ.

Конкурсантами можуть бути ОСББ і АОСББ, а також ГО і БО за умови відповідності критеріям відбору.

Вимоги до мініпроєктів, приклади можливих ініціатив, перелік видів витрат, що НЕ МОЖУТЬ бути профінансовані, правила подання заявок, шаблон заявки і супровідного листа, часові межі етапів конкурсу, критерії оцінювання та інша необхідна заявнику інформація наведені у Положенні про конкурс.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Співфінансування реалізації мініпроєктів з боку учасників та/або їхніх партнерів є обов’язковим через наявність обмежень щодо видів витрат, які можуть бути профінансовані в рамках конкурсу.

Грантова підтримка надається організатором у грошовій формі. Сума допомоги може становити до 100 000 грн.

Кінцевий термін подання пропозицій: 20 квітня 2022 року.

Оцінювання пропозицій відбуватиметься у три етапи. Організатор залишає за собою право завершити прийом заявок до оголошеної дати закінчення конкурсу у разі, якщо передбачені фінансові ресурси на проведення цього конкурсу будуть вичерпані на затверджені конкурсною комісією заявки в попередніх етапах конкурсу.

Відібрані переможці підписують з організатором декларацію щодо спільної роботи над підготовкою мініпроєкту. Конкурсанти мають усвідомлювати, що підготовка документації, необхідної для отримання гранту для реалізації проєкту, це тривалий процес (два-три календарних місяці), який потребуватиме спільних з організатором зусиль. Консультанти організатора надаватимуть всебічну підтримку у процесі підготовки мініпроєкту, але підготовку проєкту до реалізації має виконувати відібраний конкурсант. Організатор залишає за собою право дискваліфікувати відібраного учасника та видалити його з переліку переможців конкурсу у разі, якщо підготовка документації, необхідної для отримання гранту для реалізації проєкту, буде виконуватися з його боку на незадовільному рівні (або з порушенням термінів, які міститимуться у декларації). У такому разі буде відібрана заявка учасника, яка має максимальний рейтинговий бал зі всіх, які не були відібрані на цьому або попередніх етапах конкурсу.

Положення

Додаток В

Додаток С

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Для конкурсантів заплановане проведення онлайн-семінару 26 січня 2022 р.

Під час заходу присутні дізнаються про умови конкурсу, зокрема про таке:

  1. Хто може бути учасником конкурсу?
  2. Які проєктні ідеї матимуть перевагу?
  3. Умови надання грантової підтримки та вимоги щодо співфінансування.
  4. Тривалість конкурсу та особливості підходу організатора до його проведення у три етапи.
  5. Процедура та критерії визначення переможців конкурсу.

Також докладно буде розглянутий шаблон заявки та надані методологічні рекомендації щодо якісної підготовки заявки, бюджету проєктної пропозиції, супровідних документів. Учасники зможуть поставити запитання та отримати відповіді.

Реєстрація на онлайн-семінар відкрита до 25.01.2022 р. і доступна за посиланням.

Регламент заходу: 26 січня 2022 р. з 14:00 до 15:30. Технічне підключення учасників – з 13:30.

Контакти

  • https://www.mdi.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.