bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національна кампанія для зміни поведінки щодо сортування відходів
13.01.2022

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), контракт № 72012121C00001, оголошує запит на подання грантових заявок (RFA) RFA-HOVERLA-003 Національна кампанія для зміни поведінки щодо сортування відходів. 

Дедлайн подачі заявок – 15 лютого 2022 року

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» закликає потенційних неурядових партнерів розробити й запропонувати кампанії, які спрямовані на зміну наміру та поведінки домогосподарств щодо сортування відходів шляхом впливу на дітей і молодь та підвищення їхньої обізнаності, розуміння ними проблеми, вдосконалення їхніх навичок та ставлення до проблеми за допомогою різноманітних комунікаційних та освітніх інструментів.

Деталі за посиланням: https://cutt.ly/7Ian4jF

Будь-які запитання щодо цього RFA потрібно надсилати в письмовій формі до відділу грантів Проєкту «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-003), не пізніше ніж 17:00 7 лютого 2022 року. Заявники повинні зареєструвати свою організацію за цим посиланням, щоб отримувати новини та інформацію про цей RFA до дати його закриття.

25 січня 2022 р. о 16:00 співробітники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, присвячену цьому RFA, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про цей RFA. Будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням до 14:00 24 січня 2022 р.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.