bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кейс: Розробка бренду Великосеверинівської громади
10.01.2022

Забрендуй громаду Кіровоградської області✍

Створи бренд для легендарного краю, де колись мандрував козак Мамай. Досліджуй історію краю, креатив, пропонуй ідеї та можливо саме твоя концепція стане брендом Великосеверинівської громади!

Громада має історію, культурну спадщину, цікаві місця і класну природу. Та конкурувати за увагу туристів або інвестиції не так-то й просто, особливо коли в Інстаграмі мільйони фото краєвидів та вже багато “гучних” розкручених місць. Ми хочемо сформувати свій бренд, щоб запам’ятовуватися, викликати правильні асоціації та приваблювати більше людей. Подавай свої ідеї, як має виглядати бренд Громади.

Усі учасники, які подадуть рішення, отримають сертифікат про вирішення кейсу, а переможець — приз 3000 грн. Найкраща ідея може стати реальним брендом громади, що посилить твоє портфоліо!

Реєструйся та допоможи нашій громаді розробити свій бренд: https://bit.ly/3FbUeD5

Кейс-чемпіонат проходить в межах проєкту “Школа відкритих інновацій для Громад” що реалізується ГО «КЕЙСЕРС» в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.