bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з проведення поглибленого тренінгу з адвокації та розробки адвокаційної стратегії діяльності
05.01.2022

Неурядова організація “Сучасний Формат” оголошує тендер на пошук провайдера (експерта) для проведення поглибленого тренінгу із адвокації та розробки адвокаційної стратегії діяльності Неурядової організації “Сучасний Формат” на 2022-2024 рр.  

Тендер проводиться в межах програми “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, що впроваджується ІСАР “Єднання”.

Довідкова інформація:

НУО “Сучасний Формат” здійснює діяльність з березня 2007 року. Місія НУО “Сучасний Формат” - зробити життя у Житомирі та інших громадах  комфортнішим, безпечнішим та справедливішим. 

Відповідно до Стратегічного плану діяльності НУО “Сучасний Формат” на 2020-2022рр. (затверджений 11.02.2019 р.) однією зі стратегічних цілей є розвиток адміністративних послуг через здійснення адвокаційної діяльності. 

Команда НУО “Сучасний Формат” має успішний досвід участі у всеукраїнській адвокаційній кампанії “Вільна від тютюнового диму Україна” (з 2014 р.) щодо заборони паління в кафе, барах та ресторанах. У 2019 році представники НУО “Сучасний Формат” долучилися до роботи над розробкою Статуту Житомирської міської ОТГ, в т.ч. організували публічний адвокаційний захід “Статуту бути!”.

НУО “Сучасний Формат” має потребу розробити окремий документ, який буде визначати адвокаційний напрямок діяльності організації. 

Завдання для провайдера: 

  1. Провести поглиблений тренінг із адвокації для команди НУО “Сучасний Формат” (7-10 осіб) щодо практичної розробки та реалізації адвокаційних кампаній;

  2. Розробити дієву та практичну у використанні адвокаційну стратегію НУО “Сучасний Формат” на період до 2024 р. Стратегія має включати: загальні засади, адвокаційні інструменти, які НУО “Сучасний Формат” може використовувати в своїй роботі, враховуючи потенціал членів команди, адвокаційні підходи та організаційні заходи адвокаційної діяльності. 

  3. Розробити інструмент, що буде використовуватись для аналізу адвокаційної кампанії при її ініціації, а саме: план (паспорт) адвокаційної кампанії. 

Для участі у тендері провайдер має надати наступні документи:

  • Резюме з описом досвіду роботи у сфері проведення стратегічних сесій та розробки стратегічних планів;

  • Приблизну програму стратегічної сесії  (надсилаючи програму запропонуйте свій варіант по тривалості тренінгу відповідно до того, що тренінг буде для 7-10 осіб);

  • Комерційну пропозицію (вартість послуг включає всі витрати постачальника на проїзд, проживання та ін.);

  • Посилання на відгуки, рекомендації про надавача послуг (буде додатковою перевагою);

  • Контакти;

  • Посилання на аккаунт провайдера на сайті http://www.cd-platform.org/.

Надавачі послуг, які подають документи на тендер, мають бути верифіковані (не просто зареєстровані, а верифіковані) на http://www.cd-platform.org/

Місце надання послуг – місто Житомир.

Кінцевий термін подачі документів для участі у тендері: 17 січня 2022 р.

Максимальна сума тендеру (грн): 20 000,00 грн. (Двадцять тисяч грн. 00 коп.)

Пропозиції та документи надсилайте на електронну адресу: [email protected] із темою листа: “Участь у тендері”.

Контактна особа: Жанна Соловйова, виконавча директорка НУО “Сучасний Формат”, тел.: +38(0412)46-10-86, +38(097)294-37-53, e-mail: [email protected] 

Контакти

  • Вікторії Кузьменко
  • тел.моб.: +38 (099) 771-37-35

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.