bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю плагінів до програмного забезпечення Atlassian Jira для НАЗК
29.12.2021

У межах надання технічної допомоги Національному агентству з питань запобігання корупції (НАЗК) Міжнародна фундація виборчих систем в Україні (IFES) потребує послуг із надання плагінів до програмного забезпечення Atlassian Jira. У 2021 році у НАЗК було встановлено базову систему Atlassian Jira з ліцензіями Jira Service Desk 4.9.0 (Server), Jira Software 8.9.0 (Server), однак вони дозволяють користуватися лише базовою частиною функцій, пов’язаних із управлінням проєктами.

Зазначені плагіни значно розширять можливості системи Atlassian Jira, необхідні для НАЗК. Їх буде використано для забезпечення ефективного управління проєктами, постановки цілей і моніторингу результативності НАЗК. Вони також дозволять синхронізувати систему Atlassian Jira, якою користується НАЗК, із системою eCase, що забезпечує автоматизований документообіг і управління справами НАЗК. IFES також потребує надання супровідних консультативних послуг для ефективної інтеграції плагінів Atlassian Jira до бізнес процесів НАЗК.

Закупівля програмного забезпечення до системи Atlassian Jira проводиться за кошти IFES і плагіни буде передано до НАЗК без встановлення і технічної підтримки із сторони IFES. НАЗК – це кінцевий користувач (End user) і цей факт має бути врахований для ліцензій чи інших документів в процессі виконання закупки.

Обсяг робіт

  1. Надати наступні плагіни до системи Atlassian Jira, готові до встановлення на апаратному забезпеченні НАЗК:
  • BigPicture - Project Management & PPM for JIRA (Server) 250 Users: Commercial License;
  • Power Scripts - Jira Workflow Automation for JIRA (Server) 250 Users: Commercial License;
  • ScriptRunner for JIRA (Server) 250 Users: Commercial License;
  • BigTemplate - Export to PDF, Word, Excel for Jira Core (Server) 250 Users: Commercial License;
  • Delegated Project Admin Pro for Jira for JIRA (Server) 250 Users: Commercial License;
  • eazyBI Reports and Charts for JIRA (Server) 250 Users: Commercial License. 
  1. Надати повні безстрокові ліцензії на користування зазначеними плагінами до системи Atlassian Jira.
  2. Надати інформаційно-технічний супровід, пов’язаний з інтеграцією плагінів для системи Atlassian Jira до бізнес процесів НАЗК.

Результати наданих послуг:

  1. Плагіни до системи Atlassian Jira, готові до встановлення на апаратному забезпеченні НАЗК, та надана супровідна документація до підготовлених до встановлення плагінів до системи Atlassian Jira, встановленої на апаратному забезпеченні НАЗК.
  2. Повні безстрокові ліцензії на користування зазначеними плагінами до системи Atlassian Jira, що встановлена на апаратному забезпеченні НАЗК .
  3. Надання інформаційно-технічного супроводу протягом періоду надання послуг, пов’язаних з інтеграцією плагінів для системи Atlassian Jira до бізнес процесів НАЗК

Період надання послуг: 

Період надання послуг у межах контракту складатиме 4 місяці, протягом якого буде здійснюватися надання інформаційно-технічного супроводу. Очікуваний початок надання послуг відповідатиме даті підписання контракту з постачальником.

Плагіни до системи Atlassian Jira, готові для встановлення, повинні бути надані до 31 січня 2022 року. Для забезпечення своєчасної доставки IFES залишає за собою право накласти на постачальника штрафні санкції в разі затримки доставки.

Вимоги до постачальника:

  1. Попередній досвід у наданні послуг подібного характеру.
  2. Висококваліфіковані спеціалісти/співробітники з відповідним професійним досвідом.
  3. Перелік релевантних попередніх клієнтів та/або інформацію про подібні реалізовані проєкти й контактну інформацію відповідних осіб.
  4. Статус партнера Atlassian.
  5. Офіційно зареєстрована компанія відповідно до українського законодавства.

Для участі в конкурсі слід надати такі документи:

  • Детальну технічну пропозицію з надання запитуваних послуг.
  • Запропоновану вартість послуг (загальну вартість і розподіл за кожним типом послуг)
  • Інформацію про минулий досвід із надання подібних послуг із коротким описом використаних технологій
  • Інформацію про команду, яка надаватиме відповідні послуги, зокрема резюме ключових членів команди і чинні сертифікати, які засвідчують їхню необхідну кваліфікацію
  • Офіційні документи, що підтверджують зареєстрований статус постачальника (скани установчих та податкових реєстраційних документів)
  • Технічна спеціфікація (опис) повинна бути вказана для кожної категорії.

Цінова пропозиція:

Ціни мають бути в долларах США (USD). Цінова пропозиція  повинна  містити деталізовану вартість з усіма застосованими податками/зборами, які чітко визначені за кожною категорією послуг.

IFES звільнений від ПДВ в Україні і відібраний постачальний має брати до уваги цю вимогу.

Необхідно вказати ціни за одиницю і у випадку виявлення розбіжностей між ціною за одиницю та загальною ціною, ціна за одиницю вважатиметься за основу для оцінки. Технічна специфікація (опис) повинна бути вказана для кожної категорії.

Зазначені ціни повинні залишатися дійсними протягом мінімум 90 днів.

Комунікація:

Вся комунікація стосовно цього оголошення має бути виключно в письмовому вигляді з поміткою JirapluginsforNACPв темі листування. Запити щодо технічних тлумачень необхідно надсилати в письмовій формі до контактних осіб, зазначених нижче.

Контактні особи: вся комунікація стосовно цього конкурсу має відбуватися виключно через осіб, що вказані нижче

Олеся Лєснікова: [email protected]

Катерина Поліщук [email protected]

Всі пропозиції мають бути надіслані року Олесі Лєсніковій та Катерині Поліщук на вказані вище електронні адреси до 5 січня 2022 14.00 за Київським часом.

Інформація від IFES

IFES розглядатиме тільки ті пропозиції від належних учасників, що відповідають вимогам, викладеним в цьому оголошенні.

В цьому конкурсі субпідряд не допускається

Вся інформація, надана IFES в цьому оголошенні, може змінитися в будь-який час. IFES не дає жодних гарантій щодо точності будь-якого пункту оголошення та не несе відповідальності за будь-яке посилання на нього чи використання інформації, а також за скарги, що виникають на цій підставі.

Цей конкурс не зобов’язує IFES платити за будь-які витрати, будь-якого характеру, що можуть  бути понесені потенційним постачальником або будь-якими третіми сторонами, що мають відношення до наданої конкурсної пропозиції.

IFES зберігає за собою право прийняти або відхилити будь-яку конкурсної пропозицію, або цілком скасувати проведення конкурсу в будь-який час без будь-яких пояснень та юридичних наслідків до підписання контракту з постачальником. IFES не несе відповідальності перед будь-яким потенційним постачальником, фізичною чи юридичною особою за будь-які збитки, витрати, претензії або збитки будь-якого роду

Змова є категорично забороненою. Змова визначається як угода або договір в письмовій або усній формі між двома або більше сторонами з метою обмеження справедливої та відкритої конкуренції шляхом обману, введення в оману, або шахрайства по відношенню до третьої сторони

IFES зберігає за собою право погодитися на умови отриманої конкурсної пропозиції повністю або частково, шляхом підписання контракту

IFES має нульову терпимість до шахрайства. Шахрайство –це будь-яка дія або бездіяльність з метою ввести в оману задля отримання неправомірної вигоди або уникнення від виконання попередньо  взятих  на  себе  зобов’язань.  В  разі,  якщо  у  вас  виникне  підозращодо  будь-яких шахрайських дій, пов’язаних з виконанням проектів IFES, в тому числі щодо підписання та виконання контрактів або проведення будь-якого виду діяльності, будь ласка, дайте нам до відома нагарячу лініюпротидії шахрайству IFES [email protected]або по телефону +1 202-350-6791

Кінець оголошення

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.