bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з виготовлення анімаційних відео
20.12.2021

ПУ «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» оголошує тендер на надання послуг з виготовлення шести анімаційних відео тривалістю 60-90 секунд (кожен) в рамках проєкту «Підтримка державного та муніципального управління надзвичайними ситуаціями на території України», який реалізує GIZ та THW за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Тематика відео: 

  • Відео 1. Безпека при пожежі.
  • Відео 2. Штормове попередження.
  • Відео 3. Ознаки та порятунок людини, що тоне
  • Відео 4. Дії у натовпі.
  • Відео 5. Підозрілі та вибухонебезпечні предмети
  • Відео 6. Поведінка при вибухах та стрілянини

Виготовлення відео включає у себе наступні послуги та терміни:  

  • Дизайн анімаційних відео тривалістю 60-90 секунд (1 ролик - 4 дні Х 6 роликів = 24  дні)
  • Відеомонтаж анімаційних відео тривалістю 60-90 секунд (1 ролик - 5 днів Х 6 роликів = 30 днів)
  • Розробка сценарію та монтаж звуку (1 ролик - 3 дні Х 6 роликів = 18 днів)

Замовник надає всю необхідну інформацію щодо виготовлення відео, а також консультує протягом всього періоду.

Термін виконання завдання – до 10 лютого 2022 року. 

Вимоги до учасника /учасниці тендеру:

  • наявність зареєстрованого ФОП (3 група) з КВЕДом «59.11 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм»
  • брати участь у тендері може фізична особа-підприємець та долучати до виконання завдання інших осіб, в такому випадку, необхідно до тендерних документів додати резюме всіх виконавців замовлення.
  • досвід виготовлення анімаційних відео

Для участі у тендері необхідно надіслати наступні документи не пізніше 27 грудня 2021 на електронну адресу [email protected]:

  1. Реєстраційні документи ФОПа (витяг, виписка).
  2. Цінову пропозицію (подається учасником/учасницею тендеру, як фінансова пропозиція з використанням наданого шаблону / додаток 1).
  3. Резюме усіх виконавців замовлення. 

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 18:00 25 грудня 2021 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного виконання робіт.

Для участі необхідно надіслати Вашу цінову пропозицію та перелік підтверджуючих документів на адресу [email protected], у темі листа необхідно вказати «Участь у тендері_виготовлення відео». Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00:00 28 грудня 2021 року, розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерному оголошенні. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.