bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю послуг з сервісного обслуговування та валідації шаф біологічної безпеки
10.12.2021

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект ««Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine») за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою підвищення якості лабораторної діагностики коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечення безпечних умов праці лабораторного персоналу, який задіяний у лабораторній діагностиці COVID-19.

В рамках Проекту передбачається  закупівля послуг з сервісного обслуговування та валідації шаф біологічної безпеки (ШББ) 2 класу.

РАТН оголошує відкритий конкурс на відбір компанії, яка здійснить сервісне обслуговування і валідацію ШББ 2 класу, вказаних у Технічному завданні, та, за необхідності, замінить НЕРА-фільтри, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис послуг приводиться в Технічному завданні, що додається.

За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на виконання сервісного обслуговування та валідації ШББ 2 класу. Інші, більш детальні, умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

Останній термін подання документів – 20 грудня 2021 року до 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше23 грудня 2021 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможців конкурсною комісією.

Бажаємо Вам успіху!

Іванова Олена

[email protected]

+38050 982 82 12

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.