bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит пропозиції на проведення міжнародної конференції «Демократія в дії» 6-7 червня 2022
08.12.2021

Запит пропозиції на проведення міжнародної конференції «Демократія в дії» 6-7 червня 2022 року
( відповіді на питання від 8.12.2021)

ЗАПИТ  ПРОПОЗИЦІЇ на проведення міжнародної конференції “Демократія в дії” 6-7 червня 2022 року

Запит пропозиції № 1-2022

Назва: Організація міжнародної конференції “Демократія в дії” 6-7 червня 2022 року. 

Дата оголошення: 16 листопада, 2021

Кінцева дата, до якої приймаються запитання: 25 листопада, 2021

Відповідь на запитання: 8 грудня, 2021

Дата закінчення прийому пропозицій: 14 грудня, 2021

 

Деталі і умови тендеру: https://cutt.ly/oYn58v0

Відповіді на питання: https://cutt.ly/bYn5apu 

 

У 2019 році разом із партнерами Центром протидії корупції засновано міжнародну конференцію «Демократія в дії» (Democracy in Action, DIA) як міжнародну платформу високого рівня, яка визначає порядок денний для тих, хто приймає рішення в України та інших країн. «Демократія в дії» — це незалежна платформа, яка збирає учасників з різних континентів, включаючи високопоставлених спікерів, відомих активістів громадянського суспільства та журналістів-розслідувачів для пошуку рішення і протидії гібридним загрозам демократії: дезінформації, стратегічної корупції та відмиванню коштів.

Центр протидії корупції - це українська громадська організація, (об’єднує експертів з юридичного, медійного та громадсько-політичного секторів), яка націлена на подолання корупції як основної проблеми державотворення в Україні. В своїй діяльності експерти ЦПК ставлять за мету припинити велику політичну корупцію, яка виникає на етапі прийняти рішень посадовцями. З 2013 року, ЦПК розробляв і втілював в життя комунікаційні та адвокаційні кампаній щодо просування антикорупційних реформ. За час свого існування експерти організації втілили в життя низку задумів, багато з яких перетворилися в довготривалі самостійні проєкти. Результати відображені на сайті організації:  www.antac.org.ua, та на сайтах проєктів: www.yanukovich.info, www.ukr.aw, та www.pep.org.ua, serpom.org.ua. ЦПК має на меті зупинити масштабну політичну корупцію, запобігти відмиванню мільярдів коштів державного бюджету та запобігти вичерпанню природних ресурсів країни, що позбавляє її населення основних прав людини. Метою ЦПК є створення умов, за яких було б занадто ризиковано та невигідно займатися корупцією. Організація досягла результатів у адвокації законодавства про бенефіціарних власників, повернення активів, створивши ряд нових антикорупційних органів тощо.

Конференція “Демократія в дії” у 2021 році (https://zerocc.org/) підтверила своою ефективність як інструмент деолігархізації та посилення порядку денного реформ в Україні, завдяки розбудуванню мережы творців змін для здійснення трансформації країн з перехідною демократією. ЦПК планує провести дводенну конференцію DIA 2022 року в гібридному форматі із онлайн та офлайн участю у панельних дискусіях впливових спікерів та учасників. 

Метою конференції DIA у 2022 році є досягнення міжсекторальних і адвокаційних цілей та визначення порядку денного в секторах навколишнього середовища, прав людини, боротьби з корупцією та виборчої демократії, - з не меншою якістю, ніж Democracy in Action у 2021 році. (Трансляція DIA 2021 тут: https://cutt.ly/CR7fDNK). Більше 200 учасників з усього світу візьмуть участь у конференції особисто, близько тисячі учасників візьмуть участь у онлайн-форматі. Гібридний формат конференції 6-7 червня 2022 року передбачає трансляцію панельних дискусій, а також неофіційні панельні дискусії, брифінги, двосторонні зустрічі, прямі двомовні відкриті дискусії з особистими учасниками на місці проведення конференції, творчі мистецькі проекти, представлені під час конференції, спрямовані на охоплення ширшої аудиторії, а також особисті інтерв’ю для ЗМІ та/або брифінги для ЗМІ.

Під час конференції з метою вироблення інноваційних рішень для гібридних загроз понад 80 доповідачів поділяться своїм досвідом та запропонують інноваційні рішення, а більше 10 партнерських організацій презентуватимуть результати своїх досліджень та аналітичної роботи, проведеної до конференції. В конференції DIA візьмуть участь високопоставлені особи України (Президент України, члени Кабінету Міністрів, парламентарі), ЄС, США та країн світу. “Демократія в дії” є платформою для об’єднання зусиль і вироблення рішень, щоб протистояти гібридним загрозам демократії та ефективно реагувати на виклики, що надходять від авторитарних режимів – стратегічна корупція, дезінформація, кібератаки, потік брудних грошей.

Цей Запит пропозицій (RFP) проводиться для забезпечення ОРГАНІЗАЦІЇ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ДЕМОКРАТІЯ В ДІЇ» 6-7 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ. 

До участі запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

1. Мають успішний досвід організації заходів на території України.

2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.

Кінцевий термін подачі заявок – 14 грудня 2021

Питання приймаються до 25 листопада : [email protected]

Більш детально з умовами тендеру можна ознайомитися за посиланням. Відповіді на питання від учасників тендеру тут

Оголошення на сайті ЦПК:   https://antac.org.ua/en/vacancies/provision-of-conference-support-services/ 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.