bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер: надання послуг в сфері IT-підтримки
08.12.2021

ЗАПИТ на ПРОПОЗИЦІЇ (ЗП)/

Request for Proposal (RFP)

 

 

До уваги всіх бажаючих

 

ДАТА: December 8, 2021               

8 грудня  2021 р.

ПОСИЛАННЯ: RFP #FY22-12-08

Шановні Пані та Панове, 

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (тут і надалі – «IREX»), оголошує конкурс на  придбання послуг з підтримки інформаційних технологій (ІТ) для забезпечення ефективних офісних операцій шляхом надання експертної інсталяції, підтримки та усунення несправностей, якщо це необхідно, для офісного обладнання, програмного забезпечення та мереж. 

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свою цінову пропозицію, заповнивши Додаток 2 (в т.ч. таблицю 1), Детальний опис послуг наведено у Додатку 1. 

Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори, без ПДВ  та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 18.00 год, 23 грудня  2021р. на електронну адресу: [email protected]  з темою листа “Послуги з підтримки інформаційних технологій -Пропозиція”.

Заявник несе відповідальність за вчасність подання та достовірність поданих комерційних пропозицій.

Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі  .pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень.

Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог (Додаток 1). Вибір постачальника залежатиме від того, чия пропозиція відповідає вимогам та критеріям оцінки та є найбільш економічно вигідною. На підставі чого буде укладено договір. 

Звертаємо увагу на те, що IREX не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору. 

Замовник вимагає від учасників уникати конфліктам інтересів. У випадку участі в тендері учасників, які є пов’язаними особами, тендерні пропозиції таких учасників буде відхиллено. 

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.


 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.