bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс на послуги графічного дизайну
08.12.2021

Шановні Пані та Панове,

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі-IREX) в рамках Програми “Єднання заради дії” оголошує конкурс на виконавців/консультантів з послуг графічного дизайну у  наступних напрямках: розробка фірмового стилю проекту, брендинг,  розробка навчальної та інформаційної поліграфічної продукції, оформлення публікацій, веб-дизайн та моушн-дизайн для належної діяльності і репрезентативності роботи проекту. Термін дії договору, який заплановано укласти із переможцем конкурсу становить 21 місяць, до 01 вересня 2023 року. У зв’язку з чим, оголошуємо відкритий конкурс  на виконавців/консультантів з послуг графічного дизайну.

Зацікавленим сторонам необхідно подати свою цінову пропозицію та портфоліо, заповнивши Додаток 2 (в т.ч. таблицю 1). Детальний опис послуг наведено у Додатку 1. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори*, та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 16.59 __20 грудня__2021 рокуна електронну адресу: [email protected]з темою листа «Дизайн продукції — Пропозиція для Програми “Єднання заради дії”».

Заявник несе відповідальність за вчасність подання та достовірність поданих комерційних пропозицій.

Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі.pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень в архіві ZIP.

Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог (Додаток 1). Вибір постачальника залежатиме від того, чия пропозиція найбільш повно відповідає вимогам та критеріям оцінки та є раціонально  вигідною. На підставі чого буде укладено договір.

Звертаємо увагу на те, що IREX не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо учасник конкурсу або його персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

Запит на пропозицію Ви можете знайти за посиланням

 

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

 З повагою, 

Єлизавета Бугаєнко

Асистентка проекту

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.