bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УНЦПД шукає постачальника послуг із виготовлення поліграфічної продукції
07.12.2021

Для належного виконання проектної діяльності УНЦПД має потребу залучити постійного постачальника послуг із виготовлення поліграфічної продукції. 

Опис Послуги

Від постачальника, що буде надавати послуги з друку інформаційних матеріалів та додрукарської підготовки, очікується надання наступних послуг:

1)      створення поліграфічної продукції (включаючи друк, додрукарську і  післядрукарську підготовку, т.ч. брошурування, збірка на центральну скобу, клеєве і швейне скріплення, глянцева чи матова припресовка, захисний лак і т.п.);

2)      забезпечення присвоєння друкованим виданням міжнародного серійного книжкового номеру (ISBN) та індексу бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) – при потребі;  

3)      технічна можливість здійснення друку наступних видань: брошур; буклетів; книг у м’якій обкладинці (формату А5 і А4); листівок; плакатів; календарів; іншої поліграфічної продукції (упаковок, бланків, тощо).

4)      упаковка і доставка продукції до офісу Організації, включаючи послуги з завантаження та розвантаження. 

Очікувана тривалість надання послуги — рік від дати підписання договору з можливістю пролонгації ще на рік.

Організаційні вимоги

1.1   Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа-підприємець), що може надавати послуги без ПДВ.

1.2   Наявність досвіду роботи в сфері видання друкованої продукції - повний цикл додрукарської підготовки та друк публікацій - не менше 3 років, підтверджений документально.

1.3   Наявність власних технічних можливостей для забезпечення друку, додрукарської підготовки та післядрукарської обробки різноманітних видань (брошур, книг у м’якій та твердій обкладинках, буклетів, календарів, плакатів, тощо) та усіх супутніх процесів (управлінський та обслуговуючий персонал, технічні та транспортні засоби, закупівля паперу, тощо).

1.4   Наявність можливості забезпечення присвоєння друкованим виданням міжнародного серійного книжкового номеру (ISBN) та індексу бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) – при потребі.

1.5   Наявність технічної можливості пакування тиражів.

1.6   Наявність можливості доставляти тиражі до офісу Організації.

1.7   Наявність можливості здійснювати вантажні роботи по завантаженню та розвантаження друкованих матеріалів у офісі Організації.

1.8   Надавати послуги з підготовки до друку та друку інформаційно-методичних матеріалів відповідно до зазначеної Тендерної документації за цінами, що визначені у документі, що додається, та що є частиною цієї Заявки.

1.9   Призначення постійного менеджера, який координує всі етапи надання послуг. 

 

Ключові критерії оцінки конкурсних Заявок

Тендерна пропозиція (разом з додатками до неї) має відповідати наступним критеріям:

  • Конкурентоздатні та реалістичні розцінки – 50 балів;
  • Наявність власних технічних можливостей для забезпечення друку, додрукарської підготовки та післядрукарської обробки різноманітних видань – 20 балів
  • Наявність досвіду роботи в сфері видання друкованої продукції  не менше 3 років, підтверджений документально – 10 балів;
  • Наявність технічної можливості пакування, доставки і розвантаження друкованих матеріалів в офісі Організації – 5 балів;
  • Якість наданих зразків друкованої продукції, надрукованої на технічній базі учасника тендеру – 5 балів;
  • Призначення постійного менеджера для координування виконання усіх етапів робіт – 10 балів.

 

В результаті тендерного відбору буде відібрано одного постачальника послуг.

Відбір постачальника послуг буде здійснюватися шляхом порівняння пропозицій від учасників конкурсного відбору.

Переможцем конкурсного відбору стане учасник, який надасть усі зазначені документи та пропозиція якого набере найбільшу кількість балів. Угода про співпрацю укладається тільки з переможцем тендеру.

Зміст конкурсних Заявок

Учасники повинні включати таку інформацію до конкурсних Заявок:

  1. Сканокопії реєстраційних документів (виписка/витяг з ЄДРПОУ про державну реєстрацію із зазначеними КВЕД, витяг з реєстру платників єдиного податку тощо).
  2. Надати зразки друкованої продукції, надрукованої на технічній базі учасника тендеру (до двох), відправити їх на адресу: 01001, м. Київ, вул. Малопідвальна 10, оф.1.
  3. Попередній кошторис друку типових інформаційно-методичних матеріалів (згідно з вимогами, викладеними у додатку)  на підставі цін, що діють на момент складення такого кошторису, із зазначенням дати його складення («Цінова пропозиція», Додаток 2).
  4. Умови надання корпоративних знижок.
  5. Заповнені та підписані Додатки №1-2 і Анкета.
  6. Будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними у прийнятті рішення.

Детальніше ознайомитися з умовами і отримати необхідну  документацію для участі в тендері можна на сайті УНЦПД.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 20.12.2021.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.