bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір постачальника послуг із знімання та виготовлення відеороликів щодо жіночих бізнес-команд
26.11.2021

Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» в рамках Програми розширення можливостей жіночого підприємництва оголошує конкурс на відбір постачальника послуг із знімання та виготовлення відеороликів щодо жіночих бізнес-команд.

Технічне завдання:

  1. Відеозйомка та виготовлення не менше 15 відеороликів про жіночі команди, які займаються бізнесом (Донецька, Запорізька, Дніпропетровська області) тривалістю не менше 2 хв. за попередньо узгодженим сценарієм.

Відеозйомка повинна включати: 1) інтерв’ю представників бізнес-команди за попередньо визначеними питаннями 2) відеозйомка приміщення та обладнання 3) відеозйомка процесу виготовлення продукції або надання послуг.

 Вимоги:

1)      Відеокамера, освітлення, мікрофон, що забезпечують високу якість відео та звуку.

2)      Досвід відеозйомки – не менше 5 років.

3)      Готовність працювати відповідно до вимог донора щодо зйомок і монтажу відеороликів та їх корегування до моменту фінального узгодження з донором.

4)      Проживання у м. Запоріжжя для того, щоб здійснювати поїздки разом з представниками команди проєкту та донорської організації.

Поїздки плануються в грудні 2021 року (одна поїздка на два дні з ночівлею (одна ніч) та мінімум три поїздки протягом одного дня). Протягом одного знімального дня планується відзняти кілька команд. Відеоролики мають бути відзняті та виготовлені до 20 грудня 2021 року.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити надіслати на електронну пошту [email protected] до 18.00 01 грудня 2021 року наступну інформацію.

  1. ПІБ, контактні дані (мобільний телефон, електронна пошта).
  2. Технічні характеристики відеокамери.
  3. Попередній досвід – кількість років, жанри відеозйомки, у яких працюєте.
  4. Вартість послуг зі знімання одного відеоролика.
  5. Вартість послуг з монтажу одного відеоролика.
  6. Готовність до поїздок у Донецьку, Запорізьку, Дніпропетровську області – в тому числі до громад Донецької області, які знаходяться вздовж контактної лінії.

Вартість послуг має включати проживання (одна ніч), харчування протягом всіх днів поїздок у областях, а також вартість ПЛР-тесту, зробленого за один день до кожної поїздки (незалежно від наявності сертифікату про вакцинацію).

Транспорт забезпечують організатори. Оплата здійснюється частинами за фактично виконаний обсяг робіт.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.