bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на розробку інвестиційних паспортів Миргородської та Новоград-Волинської громад
19.11.2021

Громадська організація “ЗМІНИ МОЖЛИВІ” проводить конкурсний відбір Виконавців на надання послуг з розробки змісту, виготовлення та друку кольорових примірників інвестиційних паспортів/портфоліо для територіальних громад міст Миргорода та Новоград-Волинського в рамках проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії», що фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Проєкт реалізується у співпраці міст Миргород та Новоград-Волинський.
 
Пропонуємо ознайомитися з технічним завданням, що у вкладенні та надати пропозиції до участі у цьому конкурсі.
 
Конкурсні пропозиції приймаються на електронну пошту [email protected] до 13.00 год 26 листопада 2021 року.

Контакти

  • Тетяна Усик

Коментарі

Марина Проценко   878 днів тому   #  

З задоволенням би взяли участь у цьому конкурсі - підготовка Інвестиційних паспортів - один з напрямів нашої роботи. Але терміни жахливі. До 26 листопада будуть прийматися пропозиції, а 14 грудня перший паспорт повинен бути готовим - це зібрати документи у громади, написати текст, розробити графічний макет, все це погодити з керівництвом громади і надрукувати в типографії. І на все це 12 робочих днів??? Ви це серйозно?
Мы це робимо за 1,5 місяця. Але за результат не соромно. Результаты можна подивитися за посиланням https://www.credit-rating.ua/ru/ratings/invest/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.