bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг з аудиту мікропроєктів
19.11.2021

Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» (ЗУРЦ) в рамках Програми ООН з відновлення оголошує конкурс на надання послуг з аудиту мікропроєктів, які впроваджуються громадськими організаціями-субгрантерами ЗУРЦу в межах проєкту «Адміністрування програми малих грантів щодо підвищення соціальної згуртованості та впливу громадян на прийняття рішень, посилення особистої та громадської безпеки через ширшу участь інституцій та громадян не територіях, що постраждали від конфлікту, посилення механізмів трансформації конфліктів шляхом надання ефективних та інноваційних послуг та підтримка місцевих засобів масової інформації у цільових громадах Запорізької, Дніпровської, Житомирської областей, Донецької та Луганської (підконтрольні уряду України території)», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії, Швейцарською Агенцією з міжнародного розвитку та Швейцарським Бюро співробітництва та № 4206 «Посилення національного та місцевого потенціалу для ефективного надання послуг з безпеки, правосуддя та реінтеграції у конфліктних районах України», що фінансується Королівством Нідерландів.

 Опис технічного завдання додається. 

Запрошуємо Вас взяти участь у даному конкурсі, подати свої письмові пропозиції відповідно до умов опису технічного завдання. 

Пропозиції необхідно надіслати поштою за адресою: вул. Шпитальна 9, Львів 79009, або занести особисто до 18:00 30 листопада 2021 року включно, або надіслати на електронну адресу [email protected] до 18:00 30 листопада 2021 року. УВАГА! У разі відправки пропозицій поштою до уваги береться дата надходження документів, а не дата відправки.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.