bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання грантів: «Кампанія з підвищення обізнаності про місцеве самоврядування»
12.11.2021

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), контракт № 72012121C00001, оголошує запит на подання грантових заявок (RFA) № RFA-HOVERLA-002 «Кампанія з підвищення обізнаності про місцеве самоврядування». Дедлайн подачі заявок – 13 грудня 2021 року.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» закликає потенційних неурядових партнерів у цільових регіонах — Львівській, Волинській і Полтавській областях – розробити й запропонувати кампанії з підвищення обізнаності для поширення знань про реформу децентралізації й ролі громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні.

Метою цього гранту є залучення потенційних неурядових партнерів до розроблення та проведення освітніх кампаній із підвищення обізнаності громадян, спрямованих на поліпшення рівня знань про реформу децентралізації та підвищення мотивації до активної участі в програмі реформ.

Деталі за посиланням:  https://tinyurl.com/3hy3dwf2

Якщо у вас є запитання, надсилайте їх до 30 листопада 2021 року на [email protected] вказавши у темі листа «Запитання щодо RFA-HOVERLA-002 «Кампанія з підвищення обізнаності про місцеве самоврядування».

Щоб отримувати новини та інформацію про цей конкурс до дати його закриття, заявники можуть зареєструвати свою організацію за цим посиланням: https://tinyurl.com/27t527xr

Також, 29 листопада експерти Проєкту проведуть інформаційну сесію щодо цього гранту для зацікавлених заявників. Реєстрація за посиланням:  https://tinyurl.com/25ue5dcn

Контакти

Коментарі

Олександр Магльона   863 дні тому   #  

Так, корисно. Але чому такі запізнення з дат актуальностей?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.