bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер щодо надання послуг з розробки дослідження ефективних заходів протидії COVID-19
04.11.2021

Шановні пані та панове!

Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») запрошує вас взяти участь у тендері щодо надання послуг з розробки дослідження ефективних заходів протидії COVID-19

Просимо надіслати тендерну пропозицію до 23:59 17 листопада 2021 року на поштову скриньку [email protected]. 

Послуги будуть надаватись в рамках проєкту «Угода про асоціацію між Україною та ЄС на політичному порядку денному України», який фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA).

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ:

Мета послуг – дослідити світові тенденції та українські реалії щодо відповіді на пандемію викликану COVID-19: готовність української системи громадського здоров’я ефективно реагувати на сучасні загрози у сфері громадського здоров’я, взаємодіяти та обмінюватись даними з міжнародними організаціями епідконтролю для спільної відповіді загрозам, вивчити існуючу систему прийняття управлінських рішень під час кризових станів викликаних надзвичайними подіями у сфері громадського здоров’я, а також надати рекомендації побудови успішної системи громадського здоров’я в Україні.

Етапи та опис наданих послуг:

Розділ I. Пандемія і громадське здоров’я

Огляд ситуації навколоCOVID-19 у світі з метою аналізу моделей відповіді світових систем громадського здоров’я на пандемію. Порівняння української моделі до кращих світових практик: досягнення, прогалини та можливості для розвитку.

Розділ II. Елементи успішної відповіді на надзвичайні події в сфері громадського здоров’я

Розгляд та аналіз ключових складників успішної моделі громадського здоров’я, яка ефективно реагує на надзвичайні події: система епіднагляду (моніторинг і оцінка ризиків); система запобігання зараженням (тестування та вжиття заходів (карантин, обмеження); оптимальні інфраструктура та кадрове забезпечення; ефективність надання послуг; система фінансування послуг громадського здоров’я; ефективне управління системою громадського здоров’я та лідерство (система прийняття рішень, планування).

Розділ III. Система громадського здоров’я в Україні – що є, що мало б бути і як це збудувати

Розгляд існуючої системи громадського здоров’я в Україні з акцентом на її спроможності реагувати на пандемії та інші епідеміологічні загрози: система епіднагляду (моніторинг і оцінка ризиків); національна програма імунізації; система лабораторних центрів. Аналіз проведення реформи охорони здоров’я та місце в ній системи громадського здоров’я. Україна в контексті виконання зобов’язань за IHR 2005

Термін виконання робіт: листопад 2021 року. В рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідатиме технічному завданню і пропонуватиме оптимальне співвідношення ціна-якість.

Оцінка пропозицій буде здійснюватися виходячи з запропонованої вартості послуг та досвіду.

Вимоги до кандидата: досвід у сфері дослідження провідних світових практик щодо цифрових підписів та форматів електронних документів та розробки програмного забезпечення з відкритим кодом.

Пакет документів включає заповнену та підписану пропозицію (за зразком), CV, реєстраційні документи ФОП/ТОВ.

Електрона адреса для надсилання повного пакету документів: [email protected]. 

Для вашої зручності, в додатку до листа ви можете знайти приклад бланку для заповнення пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.