bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Капітальний ремонт (модернізація) пересувного флюорографа
28.10.2021

ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ

28 жовтня 2021

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine»)  за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ХР ТБ і ко-інфекції ТБ / ВІЛ.

  1. В рамках Проекту передбачається капітальний ремонт (модернізація) пересувного флюорографа для підвищення надійності та ефективності його роботи з метою проведення масового скринінгу органів грудної порожнини населення з метою виявлення на ранніх стадіях туберкульозу, онкологічних та інших захворювань, за безготівковим розрахунком.
  1. РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка буде здійснювати капітальний ремонт (модернізацію) пересувного флюорографа, вказану у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.
  1. Тендерна документація  включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція -  Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

  1. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на капітальний ремонт (модернізацію) вказаної техніки. Інші, більш детальні умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.
  1. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.
  1. Ціни мають бути зазначені в доларах США, оплату буде здійснено у гривні по курсу НБУ на дату сплати.
  1. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Капітальний ремонт (модернізація) пересувного флюорографа» або у паперовому вигляді на таку адресу:

PATH

вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

До уваги: Швець Юлії

тел.:+380632456219

електронна адреса для довідок: [email protected]

  1. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором за адресою, вказаною в п.7, встановлюється 11 листопада 2021року, 14:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 
  1. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 17 листопада 2021 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможців конкурсною комісією. Оплата буде здійсненна після узгодження з донором щодо обраної продукції.
  1. РАТН залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару до капітального ремонту (модернізації) зазначеного обладнання після отримання пропозицій і обрання переможця.
  1. РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.
    • Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua , www.gurt.org.ua та www.prozorro.gov.ua .

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу надана неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.   

Бажаємо Вам успіху!


 

Контакти

Коментарі

Олена Іванова   908 днів тому   #  

Уточнення щодо моделі флюорографа: модель "12Ф9 Україна", рік випуску 2006, на базі шасі автомобіля "ЗІЛ-5301ЕО"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.