bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з підготовки аналітичних матеріалів та програмного забезпечення
23.10.2021

Шановні пані та панове!

 Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») запрошує вас взяти участь у тендері щодо надання послуг з підготовки аналітичних матеріалів та програмного забезпечення, що уможливить транскордонну валідацію електронно цифрових підписів та сприятиме розвитку транскордонної торгівлі Україна - ЄС.

Надіслати цінову пропозицію до 23:59 05 листопада 2021 року.

 Послуги будуть надаватись в рамках проєкту «Угода про асоціацію між Україною та ЄС на політичному порядку денному України», який фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA).

 ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ:

Мета послуг – дослідити провідні світовв практики щодо форматів електронно цифрових підписів та форматів електронних документів та контейнерів, що містять необхідні відомості для кваліфікованих цифрових підписів печаток. А також розробити програмне забезпечення з відкритим кодом, що може використовуватись для валідації підписаних електронних документів у відповідності до стандартів ЄС та eIDAS.

Етапи та опис наданих послуг:

1. Аналітичне дослідження провідних світових практик щодо форматів електронно цифрових підписів та форматів електронних документів та контейнерів, що містять необхідні відомості для кваліфікованих цифрових підписів печаток:

 1.1. Огляд загальновживаних форматів електронно-цифрового підпису як обов’язкового атрибуту електронного документу;

1.2. Дослідження форматів електронно-цифрового підпису як обов’язкового атрибуту електронного документу, що використовуються в країнах-членах ЄС;

1.3. Дослідження практик використання загально вживаних форматів документів, як юридично-значущих електронних документів у відносинах - громадяни, бізнес, держава.

 

2. Розробка програмного забезпечення на відкритому коді (open source) для валідації електронно-цифрових підписів та печаток за стандартами ЄС:

 2.1. Огляд існуючих програмних продуктів із відкритим кодом які імплементують вимоги стандартів ETSI в частині валідації електронно-цифрових підписів;

2.2. Опис процедури валідації електронно-цифрових підписів згідно стандартів ЄС;

2.3. Модифікація програмного продукту із відкритим кодом для валідації електронно-цифрових підписів сформованих у країнах-членах ЄС та в Україні (із використанням стандартів ЄС);

2.4. Публікація модифікованого програмного забезпечення валідації електронно-цифрових підписів на github.com;

2.5. Створення інструкції із формування docker файлу здатного запускати модифіковане програмного забезпечення валідації електронно-цифрових підписів.

 

Термін виконання робіт: листопад 2021 року. В рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідатиме технічному завданню і пропонуватиме оптимальне співвідношення ціна-якість.

Оцінка пропозицій буде здійснюватися виходячи з запропонованої вартості послуг та досвіду.

Вимоги до кандидата: досвід у сфері дослідження провідних світових практик щодо цифрових підписів та форматів електронних документів та розробки програмного забезпечення з відкритим кодом.

Пакет документів включає заповнену та підписану пропозицію (за зразком), CV, реєстраційні документи ФОП/ТОВ.

Електрона адреса для надсилання повного пакету документів: [email protected]. 

Для вашої зручності, в додатку до листа ви можете знайти приклад бланку для заповнення пропозиції.

 

 

                                                  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.