bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії на створення матеріалів про НАТО
20.10.2021

ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс стипендій на створення матеріалів про НАТО.

Набуття повноправного членства в НАТО та ЄС є стратегічним курсом державної політики, як зазначено в Конституції України. У червні 2020 року НАТО визнала Україну Партнером із розширеними можливостями. Для поглиблення відносин із НАТО Україна має впровадити необхідні реформи та стандарти Північноатлантичного Альянсу, проте вступ до НАТО мають підтримувати українці.

Аби ознайомити громадян із діяльністю, функціями та цінностями НАТО, запрошуємо журналістів регіональних медіа з усієї України взяти участь у програмі стипендій і підготувати матеріал, присвячений НАТО.

Сума стипендії — 4 000 грн.

Реєструйтеся до 27 жовтня за посиланням.

Відібрані кандидати отримають підтвердження на електронну пошту не пізніше 29 жовтня.

Ми не обмежуємо вас у виборі тем. У заявці ви зможете запропонувати три ідеї, з яких буде обрана і профінансована одна або більше.

Матеріали потрібно створити та опублікувати до 1 грудня 2021 р.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ?

У конкурсі можуть брати участь представники регіональних медіа (друковані, онлайн, ТВ, радіо), ОКРІМ КОМУНАЛЬНИХ медіа, та незалежні журналісти (за наявності домовленості з медіаресурсом про майбутню публікацію матеріалу). Умовою отримання стипендії є гарантія розміщення вироблених матеріалів у медіа. Відбір учасників здійснюватиме Конкурсна комісія, до якої входять незалежні експерти. Вони також надаватимуть консультаційну підтримку відібраним учасникам під час створення матеріалів.

Перевагою буде використання мультимедійних інструментів і підходів: фото, відео, інфографіки, лонгрідів, напряму журналістики рішень тощо.

За докладною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ганни Дьомочки, 099 067 73 75, [email protected].

Стипендійна програма реалізується в межах проєкту «НАТО — це люди», що фінансується Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє через Міністерство закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії («FCDO»).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.