bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в Конкурсі
19.10.2021

 Запрошення до участі у Конкурсі

Громадська організація «Осинівська» та Програма розвитку ООН в Україні цією об’явою запрошують підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Створення умов для надання консультаційних послуг жителів Новопсковської селищної  територіальної громади в сфері земельних відносин». Проектом передбачено придбання та встановлення обладнання  для надання консультацій громадянам щодо земельних питань.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 92303, Луганська область, Старобільський район, с. Осинове, вул. Слобожанська, 3а. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 14 (чотирнадцяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 11-00 01 листопада 2021 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за електронною адресою [email protected] або за телефонами: 099 524 95 37, 067 761 65 93.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.