bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг відеозйомки та онлайн трансляції заходу
13.10.2021

Національний демократичний інститут (НДІ) оголошує конкурс серед постачальників на надання послуг відеозйомки та онлайн трансляції для медійного марафону “Рівність у політиці”, що запланований на 30 листопада 2021 року*.

*Дата може бути змінена на 10 грудня 2021 року.

Очікуваний термін надання послуг: листопад 2021 року:

  • До 15 листопада 2021: узгодження з НДІ фінального переліку послуг та обладнання та його затвердження.
  • Перед початком заходу, а саме 29 листопада ввечері або 30 листопада зранку, залежно від обсягу роботи: монтування сцени, встановлення та перевірка необхідного обладнання.
  • 30 листопада 2021 після завершення заходу: демонтаж приміщення.

Учасники тендеру: юридичні особи або фізичні особи-підприємці, які мають відповідний досвід та зареєстровані в Україні.

Інформація про захід:

Медійний марафон відбудеться у форматі одноденного заходу (повний день), який включатиме панельні дискусії та демонстрацію фільму (орієнтовно 30 хв.), який надасть НДІ, під час однієї із дискусій, з перервами на кава-паузи, обід та фуршет, протягом яких на екранах транслюватимуться короткі відеоролики (будуть надані НДІ). Під час дискусійних панелей очікується до 7 (семи) спікерів. Під час однієї з панелей відбудуться онлайн-включення декількох спікерів з двох регіонів засобами онлайн-платформ для проведення відеоконференцій для подальшого їх залучення до обговорення. Кожна група долучених спікерів перебуватиме разом в одній залі. У кожному регіоні разом зі спікерами працюватиме технічний фахівець, що займатиметься підключенням. Від потенційного підрядника очікується координація з технічними фахівцями в регіонах під час підключення.

Увесь захід відбуватиметься в одному конференц-залі (посилання), в якому будуть присутні спікери та 50 учасників. Планується онлайн трансляція заходу на Facebook та Youtube сторінках платформи “Жінки - це 50 відсотків успіху України”, двома мовами, англійською та українською (під час марафону НДІ забезпечить синхронний переклад разом з обладнанням до нього). Від обраного вендора очікується координація щодо технічних деталей з перекладачами та техніком, який відповідає за синхронний переклад.

Зазначені характеристики заходу можуть уточнюватися ближче до дати проведення.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

Для заходу важливо зобразити якісну та професійну картинку події на відео та під час онлайн трансляції. Посилаючись на відеозапис одного із попередніх медійних марафонів (запис додається) та орієнтуючись на зал, у якому буде відбуватись захід, просимо зацікавлених підрядників заповнити цінову пропозицію (див. прикріплений файл) та запропонувати додаткові ідеї/креативні пропозиції у графі “додаткові послуги (креативна пропозиція від підрядника)”.

Зверніть увагу:

Перелік необхідного технічного обладнання сформований на основі попереднього Київського медійного марафону, який відбувався на території Національного музею Тараса Шевченката включав більше 100 учасників.

Якщо у зв’язку із тим, що цьогорічний марафон планується в іншому приміщенні, на ваш погляд певне обладнання є зайвим, або ж необхідно додати інше обладнання, просимо зазначити це у комерційній пропозиції та додати обгрунтування.

Критерії відбору:

  • професійний досвід у сфері надання послуг відеозйомки та онлайн трансляції;
  • перевагою буде досвід надання таких послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;
  • конкурентоспроможна вартість послуг.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

1.Заповнену форму цінової пропозиції та додаток до оголошення (див. прикріплені файли), які містять інформацію щодо досвіду постачальника, зразки наданих раніше послуг та розрахунок вартості послуг, включно з податками;

2.Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші документи за наявності).

3. Рекомендації найбільших клієнтів (за наявності).

4. Список попередніх клієнтів.

Просимо надсилати комерційні пропозиції в електронному вигляді разом із пакетом тендерних документів, зазначивши в темі листа “Тендер на закупівлю послуг відеозйомки та онлайн трансляції_жовтень 2021”.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій 27 жовтня 2021 року до 18.00 на адресу ukr_procurement@ndi.org

Орієнтовна дата підписання Договору - 1 листопада 2021 року.

У разі запитань, будь ласка, звертайтеся поштою ukr_procurement@ndi.org.

НДІ залишає за собою право провести додаткові переговори або запросити додаткові роз’яснення перед визначенням переможця/иці. НДІ залишає за собою право відхилити будь-яку або усі пропозиції. НДІ залишає за собою право вимагати уточнення пропозиції в будь-який час до укладення контракту. НДІ не бере на себе витрати, пов’язані з підготовкою, подачею, або презентацією матеріалів у відповідь на дане тендерне оголошення.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.