bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю товарів
08.10.2021

Громадська організація «Рада жінок Донеччини» в межах грантового проєкту «Туристична поліція», що релізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією надати цінові пропозиції для постачання таких видів товарів:

Найменування

Технічні характеристики

Кількість од.

 1.Ноутбук

Thin 10SC Black (GF6310SC-279XUA) / чорний / 15.6” /       1920x1080 (Full HD) / IPS / Intel Core i5 / 2.5 - 4.5ГГц / RAM 16Гб / без HDD / SSD 512 Гб / GeForce GTX 1650 / 4 Гб / DOS / 1.86кг

3

2.Квадрокоптер.

Тип готова модель, дліна322 мм, тип двигуна електродвигун, висота не менше 84 мм, робоча частота 2.4 ГГц особливості з гіроскопом ємність акумулятора 3850 мА * ч час польоту не менше 31 хвилина (при послідовній 25 км / ч) висота польоту не менше 500 м Радіус дії не менше 5 км

Приймач в комплекті, передавач частота: 2.4 - 2.483 Гц Додаткові характеристики

Камера: Матриця: 1 / 2.3 “CMOS Діафрагма: f / 2.8 (24 мм) -f / 3.8 (48 мм) Ємність акумулятора 3850 мАг Матриця 1” CMOS Діафрагма: f / 2.8-f / 11 Пульт управління: чи не менше 720 p при 30 кадрах / с / 1080 p при 30 кадрах / с.

1

Пропозиція має залишатися чинною впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розгляду Конкурсних пропозицій.  Запечатані у конверті цінові пропозиції повинні бути доставлені за адресою: м. Маріуполь, вул. Митрополитська буд.5-2 не пізніше ніж 15-00, 22.10.2021 р., після чого вони будуть розглянуті у присутності наявних учасників тендерного комітету.

Електронні версії тендерних пропозицій мають бути направлені на скриньку [email protected] із темою листа «Туристична поліція – відкритий тендер» не пізніше ніж 15-00, 22.10.2021 р.

Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

 До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України:

-  постачальники, що мають  досвід роботи у відповідній сфері,

-  відповідні КВЕД для здійснення торгівлі,

-  можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна)

- доставка товару за адресою м Маріуполь, вул. Митрополитська, 5-2 повинна бути включена у вартість товару

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

-  копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

-  копія документу, що підтверджує податковий статус

-  тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

Істотні критерії відбору тендерних пропозицій:

-          відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

-          відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення

-          прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 15-00, 22.10.2021 р. розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 29.10. 2021 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.