bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з підготовки зведеної бази даних
06.10.2021

Громадська організація «Український центр європейської політики» запрошує вас взяти участь у тендері щодо надання послуг з підготовки зведеної бази даних для оновлення онлайн-моніторингового продукту «Навігатор Угоди про асоціацію».

Послуги будуть надаватись в рамках проєкту «Угода про асоціацію між Україною та ЄС на політичному порядку денному України», який фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA).

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ:

Мета послуг – створення зведеної бази даних за заданим шаблоном з використанням інструментарію таблиць Google Tables на основі вихідної інформації, що стосується оцінок прогресу виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (далі – Угоди про асоціацію) у 2014 – 2019 роках, сформованих залученими експертами ГО «УЦЄП» впродовж 2020 року.

Етапи та опис наданих послуг:

Частина 1

  1. Аналіз вихідної інформації у вигляді оціночних таблиць з інформацією про прогрес у виконанні Угоди про асоціацію;
  2. Ознайомлення з попередньою структурою бази даних, внесення коректив (за необхідності) після аналізу вихідної інформації;
  3. Формування фінальної структури бази даних з описом головних полів та асоційованих типів даних;
  4. Перенесення наданих вихідних даних до нової бази.

Частина 2

  1. Доповнення бази даних новою інформацією щодо затверджених та проектів нормативно-правових актів, пов’язаних з експертними оцінками прогресу у вихідній інформації;
  2. Аналіз експертних висновків щодо прогресу у виконанні зобов’язань (у розрізі завдань для кожного зобов’язання) та пошук посилань на затверджені та проекти національних нормативно-правових актів;
  3. Зведення назв та індикації нормативно-правових актів (реєстраційний номер, дата затвердження, посилання на веб-сайті rada.gov.ua) в нових полях бази даних (“НПА” та ”Посилання”);
  4. Аналіз відібраних нормативно-правових актів та підготовка коротких описів для них у полі “Опис НПА”.

Термін виконання робіт: жовтень – листопад 2021 року. В рамках тендеру буде підтримано дві пропозиції, що відповідатимуть технічному завданню Частини 1 та Частини 2 і пропонуватимуть оптимальне співвідношення ціна-якість.

Оцінка пропозицій буде здійснюватися виходячи з запропонованої вартості послуг та досвіду.

Вимоги до надавачів послуг: досвід в сфері аналізу даних та створення баз даних.

Пакет документів включає заповнену та підписану пропозицію (за зразком бланк 1 та бланк 2), CV, реєстраційні документи ФОП/ТОВ.

Електрона адреса для надсилання повного пакету документів: [email protected]. 

Для вашої зручності, в додатку до листа ви можете знайти приклад бланку 1 (Частина 1) та бланку 2 (Частина 2) для заповнення пропозиції.

Дедлайн подачі пакету докуменитів - 23:59 19 жовтня 2021 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.