bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання ІТ-послуг з розробки чат-боту
01.10.2021

Громадська організація «Консультаційний центр підтримки малого та середнього бізнесу» оголошує проведення тендеру на надання ІТ-послуг з розробки чат-боту в рамках проєкту «BizBot - інструмент децентралізації і розвитку МСБ в Україні». Проєкт підтримано Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому».

Предметом ІТ-послуг є розробка чат-боту з автоматизованого прорахунку бізнес-планів (надалі – продукту), що автоматично здійснює прорахунок бізнес-проєкту за сталими параметрами та в залежності від обраної користувачем групи платника єдиного податку та галузі ведення підприємницької діяльності.

Детальний опис технічного завдання на розробку продукту – у доданих до оголошення файлах.

Строк надання ІТ-послуг: не більше 1 (одного) місяця від дати підписання Договору, зокрема -  до 15 листопада 2021 має бути надана попередня версія продукту для можливості внесення правок/змін, а до 25 листопада 2021 має бути надана фінальна версія продукту.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД з надання послуг та можливість надати ІТ-послуги у вказаний строк. Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Учасник тендеру має надати тендерну пропозицію у складі: 

  • Лист-заявка від Учасника. Шаблон заявки у доданих до оголошення файлах;
  • Реєстраційні документи Учасника;
  • Детальна технічна пропозиція з графіком створення продукту (у довільній формі);
  • Фінансова пропозиція (у довільній формі) з визначенням вартості послуг в гривнях (з урахуванням всіх необхідних платежів та зборів), з кошторисом на виготовлення продукту (з підписом керівника Учасника у форматі “пдф” та “excel”);
  • Портфоліо попередніх робіт Учасника; резюме фахівців, яких буде залучено до виготовлення продукту;
  • Відгуки попередніх замовників (за наявності).

Кінцевий термін подачі пропозицій на участь в тендері: 10:00 10 жовтня 2021 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

 Істотні критерії (умови) вибору переможця тендеру:

1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;

3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора тендера;

4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг;

Пропозиції (підписані та завірені печатками, за наявності) та супутні документи надсилайте на електронну адресу: [email protected] з темою листа “Тендер. Розробка чат-боту”.

Тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10:00 10.10.2021 року, розгляду не підлягатимуть.

У разі виникнення питань, звертайтесь, будь ласка, на електронну пошту [email protected].

Примітка: за інших рівних умов перевага буде надана учаснику, що запропонує найнижчу вартість послуг.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.