bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на організацію проведення заходу, присвяченого Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ/СНІДом
01.10.2021

Представництво Фундації АНТИСНІД США в Україні оголошує конкурс на вибір постачальника послуг з організації та проведення заходу, присвяченого Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ/СНІДом (World AIDS Day).

Головне завдання:

Організувати і провести захід присвячений Всесвітньому Дню Боротьби з ВІЛ/СНІДом.

Щороку, 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, головною метою якого є привернути увагу суспільства до цієї хвороби. Незважаючи на прогрес останніх років у охопленні лікуванням та зниженні смертності від СНІДу, досі не має ані ефективної вакцини, ані медикаментів для повного вилікування від ВІЛ.

Хоча COVID-19 і змінив життя в усьому світі і  залишається в центрі уваги майже 2  роки, ми не повинні забувати про ВІЛ/СНІД-пандемію, яка вирує більше 30 років і залишається однією з найсмертоносніших інфекційних хвороб в історії.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це час озирнутися на весь прогрес, який ми досягли у боротьбі з ВІЛ/СНІДом, але цей день також служить урочистим нагадуванням про те, скільки ще належить зробити для боротьби з епідемією, яка спричинила 680  000 смертей і 1,5 млн нових випадків ВІЛ –інфекції лише у 2020 році.

За даними ЮНЕЙДС у людей, що живуть з ВІЛ, вищий ризик важкого перебігу та смерті від  COVID-19. За період пандемії КОВІДУ доступ до лікування ВІЛ погіршився, частково перервані програми профілактики ВІЛ, зріс рівень насильства щодо людей з уразливих груп населення, посилилися стигма і дискримінація, багато людей з ВІЛ зазнало важких економічних наслідків.

Цього року ми проводимо цей день під гаслом «СНІД. Інша пандемія».

Дата проведення заходу

Основний захід повинен відбуватись 1 грудня. Додаткові активності до основного заходу – за 7 – 14 днів до основного заходу.

Місце проведення:

Київ, +  он-лайн активності

Бюджет

 375 000 ГРН

Склад послуг

  1. Створення оригінальної ідеї 
  2. Організація та проведення заходу. Захід може відбутися у форматах: широкої інформаційної компанії, прес-конференції, тощо.
  3. Організація технічного забезпечення та художнього оформлення, необхідного для проведення заходу
  4. Анонс заходу у пресі та забезпечення медіа охоплення заходу, в т.ч. організація виступу Голови Представництва Фундації на провідних телеканалах/радіостанціях.
  5. Висвітлення заходу у ЗМІ, публікації на тему Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (ТБ, преса, радіо, он-лайн ресурси, соціальні мережі)
  6. Фото та відео зьомка протягом заходу
  7. Утилізація матеріалів, що використовувались під час заходу (за необхідності)
  8. Моніторинг ЗМІ з висвітлення заходу
  9. Формування та надання звіту

Пропозиція повинна включати:

1. Загальний опис концепції заходу українською та англійською мовами

2. Деталізований бюджет згідно з переліком послуг

3. Очікувані KPI.

5. Виписка або витяг з ЄДРПОУ

4.Комерційна пропозиція за наданою формою. Пропозиції слід надсилати на E-mail: [email protected] та [email protected]

Комерційна пропозиція на проведення заходу з нагоди Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом

Назва організації, реквізити , контакти

Перелік послуг

Вартість

1

 

2

 

 

Загальна вартість без ПДВ

 

ПДВ

 

Загальна вартість з ПДВ

 

Підпис, печатка

 

Додаткові умови

  1. Всі розрахунки проводяться у гривні при умові 50% передоплати та 50% післяплати або 100% післяплати.

Довідкова інформація про Фундацію

AHF (Фундація АнтиСНІД-США) — одна з найбільших неурядових організацій, що реалізує програми з профілактики та тестування на ВІЛ, лікування та підтримки понад 1,4 млн пацієнтів з ВІЛ у 45 країнах світу, в тому числі й в Україні.

Організація самофінансується: всі кошти, вкладені у програми в Україні та світі, отримані з прибутків від роботи соціальних підприємств AHF у США.

Корисні посилання:

https://life.pravda.com.ua/society/2020/12/1/243227/

https://www.apteka.ua/article/524520

https://www.prostir.ua/?news=testuvannya-na-vil-u-verhovnij-radi-deputaty-doluchylys-do-sotsialnoji-aktsiji

Вебсайт AHF Ukraine: www.freehivtest.org.ua

Вебсайт Test & Treat Clinic AHF Ukraine: https://ahfclinic.org.ua/test-and-treat/

Глобальний сайт AHF: https://www.aidshealth.org/

Довідкова інформація статистика ВІЛ в Україні

За оновленими оціночними даними, на початок 2021 року в країні проживає 251 168 тисяч ВІЛ-позитивних людей і понад 80 тисяч (32%) з них не знають про свій статус.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, на кінець 2019 року у світі проживало 38 мільйонів людей з ВІЛ, нових випадків інфікування у 2019 році – 1,7 мільйона осіб.

За інформацією представництва ЮНЕЙДС, Україна знаходиться на другому місці у Східній Європі та Центральній Азії за кількістю людей, які живуть з ВІЛ.

Згідно зі статистикою, у 2020 році діагноз ВІЛ-інфекція вперше в житті був встановлений 15 659 особам. У структурі шляхів передачі ВІЛ переважає гетеросексуальний шлях - 59% - та гомосексуальний у 3% осіб з вперше встановленим діагнозом ВІЛ у 2020 році. Все більшу актуальність набирає інфікування ВІЛ через вживання ін’єкційних наркотиків. У 2020 році 38% нових випадків ВІЛ зареєстровано серед людей, які вживають або вживали в минулому ін’єкційні наркотики.

Однак, офіційна реєстрація шляхів передачі ВІЛ потребує удосконалення – існує ймовірність, що ЛЖВ під час звернення до закладів охорони здоров’я приховують ризиковану поведінку (незахищені гомосексуальні сексуальні контакти або вживання наркотиків), а медичні фахівці можуть керуватись власними припущеннями та уникати прямих питань про приналежність пацієнта до тієї чи іншої ключової групи.

На початок 2020 року, у закладах охорони здоров’я, під медичним наглядом, перебувало 144 089 ВІЛ-інфікованих осіб, з них 85% (121 949 осіб) отримують антиретровірусну терапію. За останні 5 років вдвічі збільшилася кількість людей, які живуть з ВІЛ, та приймають АРТ – з 60 000 у 2016 до 120 000 осіб у 2021.

У 2019 році в п’яти регіонах України смертність від СНІДу перевищила загальнонаціональний показник 7,7 на 100 тисяч населення: в Дніпропетровській (22,6) Одеській (18,6), Донецькій (14,1), Миколаївській (12,1), Кіровоградській (11.1) областях, м. Київ (7,7).

Сьогодні ВІЛ – це не вирок. Якщо тестування на ВІЛ виявить позитивний результат, можна швидко отримати необхідне лікування, а відтак мати якісне та довготривале життя. Наразі Україна повністю забезпечує безкоштовне лікування усіх хворих на ВІЛ антиретровірусною терапією.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.