bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю ноутбуку
30.09.2021

ГО «Освітній проект «Відмінна школа» в рамках проєкту «Організація Центру психолого-педагогічної підтримки  родин з дітьми молодшого шкільного віку» (Угода №RPP/2021/07/043DR, в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції) оголошує Конкурс на закупівлю комп’ютерного обладнання.

Предметом закупівлі є товар:

Ноутбук для діловодства та обліку – 1 одиниця

Технічні характеристики

 

Діагональ екрану

17,3”

Процесор

4х ядерний

Операційна система

Windows 10 Home 64bit

Відео картка

інтегрована

Оперативна пам’ять

8 ГБ, DDR4

Обсяг накопичувача

256-512 ГБ SSD

Мережеві адаптери

Wi-Fi 802.11ac; Bluetooth; Ethernet

Роз’єми і порти введення-виведення

2 x USB 3.2 Gen1 / 1 x USB 2.0 / HDMI / LAN (RJ-45) / комбінований роз’єм для навушників / мікрофона / кардрідер

Додаткові можливості

Веб-камера, вбудований мікрофон, Вбудовані стереодинаміки

або аналогічний за характеристиками іншого виробника

Закупівля здійснюється в рамках проєкту без ПДВ.

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, стану податкової реєстрації та відсутності у реєстрі боржників;
  • цінова пропозиція;
  • рахунок-фактура;
  • зразок договору купівлі-продажу / постачання;
  • інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою: [email protected], або за телефоном 0502612573 (керівник проєкту Вікторія), 0506313160 (Наталя) до 07 жовтня 2021 року, 17.00.

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 07 жовтня 2021 року розгляду не підлягатимуть.

Поданням своєї пропозиції учасник погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення. А також підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови.

Конкурс відбудеться протягом 3 днів після кінцевої дати подачі документів на конкурс.

Контакти: 0502612573 (Вікторія), 0506313160 (Наталя)

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.