bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс з відбору дружніх до довкілля бізнес ідей
28.09.2021

Франкфуртське зоологічне товариство, спільно з Агенцією трансформацій «M.CLASS», оголошують конкурс з відбору дружніх до довкілля бізнес ідей, які сприятимуть збереженню біорізноманіття національних природних парків «Черемоський» та «Бойківщина». Пропозиції приймаються до 25 жовтня 2021 року.
 
Цільові території проведення конкурсу
 
Територія A: населені пункти, які межують з Національним природним парком «Бойківщина», Львівська область (Боринська територіальна громада, Східницька територіальна громада).
 
Територія B: населені пункти, які межують з Національним природним парком «Черемоський» та Регіональним ландшафтним парком «Черемоський», Чернівецька область (Селятинська територіальна громада, Путильська територіальна громада).
 
Хто може взяти участь у конкурсі
  • Діючі суб’єкти малого та середнього бізнесу, які зареєстровані відповідно до діючого законодавства України та впроваджують свою діяльність на цільових територіях проведення конкурсу.
  • Фізичні особи/команди, що мають життєздатні ідеї та відповідний досвід, які відповідають цілям конкурсу.
Умови фінансування бізнес ідей
  • Максимальна сума фінансової підтримки з боку Франкфуртського зоологічного товариства, в межах цього конкурсу для однієї бізнес ідеї, не буде перевищувати 10 000 Євро.
  • Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку у вигляді закупівлі обладнання, матеріалів чи послуг, необхідних для реалізації бізнес ідей.
  • Переможці конкурсу, повинні будуть надати співфінансування для реалізації бізнес ідеї у сумі, яка становитиме не менше 30% від тієї, яку надасть Франкфуртське зоологічне товариство.
 
Детальна інформація для участі у конкурсі за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.