bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс на постачальника послуг з просування конкурсу постконфліктного бачення України
28.09.2021

Шановні Пані та Панове,

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі-IREX) в рамках програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді) шукає креативне (рекламне) агенство для організації та просування конкурсу посткофліктного бачення України та проведення національної медіакампанії. Термін дії договору, який заплановано укласти із переможцем тендеру, - короткостроковий, на 4 місяці з 20 жовтня по 20 лютого. У зв’язку з чим, оголошуємо тендер «Послуги з просування, контролю та організації конкурсу постконфліктного бачення України».

Метою конкурсу “Постконфліктна Україна очима молоді” є  об’єднання молоді навколо бачення стратегії розвитку держави, пошук спільної візії майбутнього України та відображення цього бачення у  креативних доробках, створених молоддю. Конкурс націлений на молодь, що проживає в Україні, планує тут залишатися і працювати на благо нашого суспільства, заради кращого майбутнього своїх дітей.

Основними напрямками «постконфліктного бачення України» є відновлення інфраструктури, верховенства права, децентралізація, економічне відновлення, стабільність, медіаграмотність, інклюзивність, повага до прав і свобод людини і громадянина, дотримання норм і принципів міжнародного права.

Шляхом визначення найкращих робіт конкурсу, програма СИЛА проведе національну медіакампанію та поширення основних меседжів постконфліктного бачення України у ЗМІ.

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції, заповнивши Додаток 1, Додаток 2 та Додаток 3 у відповідності до вимог, зазначених у даному документі. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори [1], окрім ПДВ та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

Посилання на запит 

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 17.00год. 12 жовтня 2021 р.на електронну адресу: [email protected]  з темою листа «Послуги з просування конкурсу постконфліктного бачення України  - пропозиція для програми СИЛА»

Заявник несе відповідальність за те, щоб пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну.

Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі.pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень в архіві ZIP.

            Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗП. Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки та є найбільш економічно вигідною. На її підставі буде укладено договір.

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

З повагою,

Анна Будішевська

Координаторка програми СИЛА


[1] * -ціна включає в себе усі податки та збори, які сплачує постачальник, окрім ПДВ. Оскільки укладення договору буде здійснене в рамках проекту міжнародної технічної допомоги, який зареєстрований в Міністерстві економіки, тому оплата ПДВ неможлива.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.