bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-проєктів «Партисипація у громаді»
28.09.2021

ГО ВІ «Станція Харків» за підтримки NED оголошує конкурс міні-проєктів «Партисипація у громаді». Цей конкурс надасть можливість активістам з територіальних громад Харківської області реалізувати власні проєкти, направлені на посилення демократії участі в їхніх громадах. Міні-проекти повинні бути спрямованими на запровадження, вдосконалення чи оцінку інструментів залучення громадськості до прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування територіальних громад Харківської області. Заявки приймаються до 15 жовтня 2021 року.

Мета конкурсу: поширення технологій партисипативної демократії в органах місцевого самоврядування територіальних громад Харківської області шляхом реалізації громадськими активістами регіону власних міні-проєктів.
 
 
До конкурсу приймаються три типи проєктів (слід обрати один тип):
 
        • аналітичний - місцева громадська організація проведе оцінку ступеня поширення інструментів партисипативної демократії в територіальних громадах свого району;
 
        • практичний - місцева громадська організація перевірить дієвість наявних в громаді інструментів партисипативної демократії шляхом використання одного з них;
 
        • інструментальний - місцева громадська організація забезпечить впровадження відсутньої процедури партисипативної демократії в органі місцевого самоврядування своєї територіальної громади.

Географія проєкту: Харківська область
 
Термін реалізації проєктів не має перевищувати 3 місяці включно із поданням фінальних описових та фінансових звітів) Проєкти мають бути реалізовані у період з 1 листопада 2021 року до 31 січня 2022 року.

Розмір міні-гранту: у середньому 26500 грн., але не може перевищувати 30000 грн.
 
Дати прийому заявок:
 
з 20 вересня 2021 року до 15 жовтня 2021 року 23:59 включно.
 
Пакет документів, необхідних для подачі:
 
1. Заповнена коротка форма за посиланням https://forms.gle/Yu9LxoUohGRcQ55e9
 
2. Опис проєкту (форма тут, в форматі Word з такою назвою "коротка назва_організації_мінігрант_NED", не більше 3-х стрінок 12 тегелем шрифта)
 
3. Бюджет проєкту (форма тут, у форматі Excel з такою назвою "коротка назва_організації_бюджет_NED")
 
Вимоги до заявки:
 
        • Проєктні заявки з додатками подаються в електронному вигляді: форма заповнюється онлайн, опис проєкту та бюджет завантажуються у кінці форми. Максимальний розмір файлів 1 Мб
 
        • Програма не надає грантів політичним партіям, державним чи муніципальним установам та афілійованим з ними організаціям.
 
Про результати конкурсу буде повідомлено на офіційній сторінці у Facebook та сайті ГО ВІ “Станція Харків” до 22 жовтня 2021 року.
 
Остаточне рішення щодо результатів конкурсу перегляду не підлягає.
 
Із запитаннями щодо цього конкурсу можна звертатися електронною поштою на адресу [email protected] (із темою листа “Конкурс міні-проєктів”).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.