bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю ноутбуку та комплектуючих
23.09.2021

Оголошення про проведення відкритого конкурсу із закупівлі обладнання 23.1/09 від 23.09.2021

Громадська організація «Центр громадянських ініціатив «Донбас» в рамках грантового проєкту «Smart місто у малих громадах Донеччини» (Грантова угода №RPP/2021/09/101/ЕС), в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру та урядів Данії, Швейцарії та Швеціїоголошує відкритий конкурс на закупівлю обладнання для проведення офлайн та онлайн заходів в рамках проєкту «Smart місто в малих громадах Донеччини».

Дати оголошення відкритого конкурсу на постачання:

Дата оголошення про конкурс: 23.09.2021 р.

Термін подання конкурсних пропозицій: до 06.10.2021 р. включно

Предметом закупівлі є ноутбук для проведення офлайн та онлайн заходів в рамках проєкту «Smart місто в малих громадах Донеччини» є:

Ноутбук (15.6” 1920x1080 IPS-level / Intel Core i5-8265U (1.6 - 3.9 ГГц) / RAM 8 ГБ / SSD: 256 ГБ / nVidia GeForce MX110 / Bluetooth , Wi-Fi ) та комплектуючі: мишка Logitech M185 WL (910-002238) gray, кабель CHARMOUNT HDMI copper 1.4 v 5 м , сумка для ноутбука Vinga 15/6 NB 120GR gray.

Кількість одиниць:  1 шт

Строк надання обладнання: протягом 2 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуги/товару повинна бути включена доставка товару. 

Товар повинен відповідати наступним вимогам

ТОВАР З ХАРАКТЕРИСТИКАМИ  – згідно Додатка 1

Закупівля здійснюється в рамках проєкту без ПДВ.

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для здійснення торгівлі; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, стану податкової реєстрації та відсутності у реєстрі боржників;

  • цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається);

  • рахунок-фактура;

  • зразок договору купівлі-продажу / постачання;

  • інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

  2. відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;

  3. якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора;

  4. строк надання послуг: протягом 2 календарних днів від дати підписання Договору;

  5. прийнятна ціна, умови оплати та гарантійний термін. 

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 05.10.2021 року включно.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії.

Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою [email protected] , або за телефоном 050 645 4936 (менеджер проєкту Кожухова Людмила). КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ДЛЯ ЗАПИТАНЬ - 15:00 05.10.2021 року

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані 

  •  в електронному вигляді (у форматі PDF) на електронні адреси  ГО «Центр Громадянських Ініціатив «Донбас»:  [email protected]  та  [email protected] та [email protected]  із темою листа «Відкритий конкурс грантова угода № RPP/2021/09/101/ЕС не пізніше 06.10.2021 до 23:59, 

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 06.10.2021 розгляду не підлягатимуть і повертаються учасникам у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсу комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 06.10.2021

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: 

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефонами:

 050 645 4936 Кожухова Людмила, 0509790129 Баша Інна.

 

ЗРАЗОК КОНКУРСНОЇ ФОРМИ

ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ

 

м. _____                                                                                 «____» ________дата______ року

 

_________________________(повне найменування постачальника)_______________________,  (ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ, ХХХХ,адреса: __________________________________), надає свою пропозицію ГО «ЦеГрін «Донбас» щодо участі у КОНКУРСІ, що проводиться Організацією на _____(найменування товарів/послуг)___________________________, згідно з вимогами, висунутими ГО «ЦеГрін Донбас»» згідно конкурсного оголошення № 23.1/09 про проведення відкритого конкурсу із закупівлі обладнання від 23.09.2021 року.

 

Вивчивши конкурсні вимоги Громадської організації «Центр Громадянських Ініціатив «Донбас»», (повне найменування постачальника)_______________________ цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується надати послуги/виконати роботи/поставити товари «ГО «ЦеГрін Донбас» відповідно до наступних умов:

  1. Найменування послуг/робіт/товарів: ____________________.

  2. Якість послуг/робіт/товарів відповідатиме: ________________________.

  3. Ціна послуг (грн., з/без ПДВ): ____________________.

  4. Строк надання послуг/виконання робіт/поставки товару: __________________.

  5. Загальна вартість, з/без ПДВ: _________________.

  6. Опис/характеристика послуг/робіт/товарів: _______________________.

  7. Умови оплати: ___________________.

  8. Умови, які необхідно виконати організації для отримання послуг/робіт/товарів: _____________________.

  9. Податковий статус постачальника: _________________________

  10. КВЕД:______________________

 

 

 

Загальна вартість цієї пропозиції       _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.) з/без ПДВ.

 До цієї Пропозиції додається:

  1. Оригінал рахунку-фактури №_________ від _____________ року

  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус

  4. Зразок Договору поставки товару

 

ПІБ уповноваженої особи __________________ (підпис та печатка)

 

Контакти

  • +380506454936 Людмила

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.