bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю Послуг пасажирських перевезень ГО «Молодь Сходу України»
21.09.2021

Конкурс на закупівлю

ГО «Молодь Сходу України» в рамках проєкту «Громадська інвентаризація несанкціонованих сміттєзвалищ»(Угода №RPP/2021/07/063/DR) , в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції оголошує відкритий Конкурс на закупівлю Послуг пасажирських перевезень для проведення  громадської інвентаризації несанкціонованих сміттєзвалищ на території громад (Біловодська ТГ, Рубіжанська ТГ, Щастинська ТГ Луганської області, Добропільська ТГ Донецької області).

Дати відкритого конкурсу на надання послуг:

з 21.09.2021 р. по  27.09.2021 р.

Предметом закупівлі є:

Послуги пасажирських перевезень за нижченаведеними вимогами.

Кількість одиниць: 1 послуга.

Послуги повинні відповідати наступним вимогам:

Послуги пасажирських перевезень  (перевезення експертів та волонтерів для проведення громадської інвентаризації несанкціонованих сміттєзвалищ Біловодська ТГ, Рубіжанська ТГ, Щастинська ТГ Луганської області, Добропільська ТГ Донецької області -  загальний кілометраж 520 км).

Перевезення має здійснюватися відповідно до вимог законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільний транспорт», Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 (із змінами), та інших актів чинного законодавства України.

Виконавець забезпечує вчасну подачу транспорту за домовленістю із Замовником.

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають ліцензію та досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг; постачальник має можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір надання послуг, акт, рахунок-фактура, видаткова накладна тощо).

Адреса надання послуг:

Донецька область (Добропільська ТГ),  Луганська область (Біловодська ТГ, Рубіжанська ТГ, Щастинська ТГ).

Закупівля здійснюється в рамках проєкту без ПДВ.

Учасник конкурсу у складі цінової пропозиції  надає організатору  наступні документи:

  • копія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, в якому зазначено код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, відсутності у реєстрі боржників та відповідності зареєстрованих КВЕД;
    • копія Довідки або Витягу з Реєстра про стан  податкової реєстрації;
    • цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається);
    • рахунок-фактура;
    • копія ліцензії на пасажирські перевезення;
  • зразок договору надання послуг пасажирських перевезень;
  • інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора;
  4. строк початку надання послуг: протягом 5 календарних днів від дати підписання Договору;
  5. прийнятна ціна, умови оплати – 100% оплата після надання послуг.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії.

Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення передачі послуг, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою: [email protected] або за телефоном +380674402111 (відповідальний виконавець проєкту «Громадська інвентаризація несанкціонованих сміттєзвалищ») до 27 вересня 2021 р., 18:00

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані в електронному вигляді (у форматі PDF) не пізніше 27 вересня 2021 р., 24:00 одночасно:

В темі листа зазначити: «Відкритий конкурс грантова угода  №RPP/2021/07/063/DR______(назва учасника)», вказавши в тексті листа свої контактні дані для зворотнього зв’язку.

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 27 вересня 2021 р., 24:00,  розгляду не підлягатимуть і повертаються учасникам.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсної комісії для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 
05 жовтня 2021 р., 24:00.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефоном +380674402111.

 

ЗРАЗОК

КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ

 

м. _____                                                                                 «____» ________ 2021 року

 

_________________________(повне найменування постачальника) _______________________,  (ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ, ХХХХ, смт Новгородське, вул. ХХХХХХХХХХХХ, ХХХ), надає свою пропозицію ГО «Молодь Сходу України» щодо участі у конкурсі, що проводиться Організацією на закупівлю «Послуг пасажирських перевезень  (перевезення експертів та волонтерів для проведення громадської інвентаризації несанкціонованих сміттєзвалищ Біловодська ТГ, Рубіжанська ТГ, Щастинська ТГ Луганської області, Добропільська ТГ Донецької області -  загальний кілометраж 520 км)», згідно з вимогами, висунутими ГО «Молодь Сходу України» згідно конкурсного оголошення №_____ про _______________________ від___ 2021 року.

 

Вивчивши конкурсні вимоги ГО «Молодь Сходу України», _________________________ (повне найменування постачальника) _______________________ цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується надати послуги ГО «Молодь Сходу України»  відповідно до наступних умов:

  1. Найменування послуг: ____________________.
  2. Якість послуг відповідатиме: ________________________.
  3. Ціна послуг (грн, без ПДВ): ____________________.
  4. Строк надання послуг: __________________.
  5. Загальна вартість, без ПДВ: _________________.
  6. Опис/характеристика послуг: _______________________.
  7. Умови оплати: 100% оплата після надання послуг.
  8. Умови, які необхідно виконати організації для отримання послуг: _____________________.
  9. Податковий статус постачальника: _________________________
  10. КВЕД:______________________

 

 

 

Загальна вартість цієї пропозиції       _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.) з/без ПДВ.

 До цієї Пропозиції додається:

  1. Оригінал рахунку-фактури №_________ від _____________ року
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  4. Копія ліцензії на пасажирські перевезення;
  5. Зразок Договору надання послуг.

 

ПІБ уповноваженої особи__________________(підпис та печатка)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.