bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю обладнання
19.09.2021

Відкритий тендер на закупівлю обладнання

Благодійна Організація «Благодійний Фонд «Родина ЛГ»  в рамках проєкту «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі», що реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за імплементації МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», при фінансовій підтримці Посольства Великої Британії в Україні, оголошує відкритий тендер на закупівлю наступного обладнання та устаткування для соціального підприємства:

  1. Одноголкова прямострочна швейна машина Siruba DL720-M1 (Промислова швейна машина з вбудованим безшумним сервомотором і позиціонування голки, для легких і середніх тканин), або еквівалент, – 1 од.
  2. Одноголкова прямострочна швейна машина Siruba DL720-M1 (Промислова швейна машина з вбудованим безшумним сервомотором і позиціонування голки, для середніх и важких тканин) або еквівалент,   – 1 од.
  3. Швейна машина Juki HZL K85 виконує 150 операцій і 8 петель. Автозаправник нитки. Горизонтальний човник. Функція шиття без педалі, позиціонування, реверс та інш. опції. , або еквівалент – 1 од.
  4. Парогенератор з праскою Silter Super mini 2035 (3.5 літра) або еквівалент – 1 од.
  5. Підошва Silter для праски SY/PC 200 або еквівалент,  – 1 од.
  6. Дисковий розкрійний ніж Anysew RSD-110 245W або еквівалент,   – 1 од.
  7. ОВЕРЛОК BERNINA L 460 або еквівалент,  – 1 од.
  8. Швейний стіл складний острівний багатофункціональний – 1 од.

Вимоги до учасників тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, зареєстровані відповідно до чинного законодавства України із досвідом роботи у відповідній сфері та не є платниками ПДВ, з відповідними КВЕД для здійснення торгівлі,  що мають заявлений товар, який відповідає державним стандартам або технічним умовам, у наявності на складі у вказаній кількості та мають можливість доставити у вказаний строк за вказаною адресою, зібрати і налагодити обладнання,  та мають можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна). Строки гарантії на товар не менш 12 місяців.

Склад цінової пропозиції:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус (не платник ПДВ);
  3. Тендерна пропозиція (тендерною пропозицією може вважатися рахунок-фактура із зазначенням платника БО «Благодійний Фонд «Родина ЛГ» ЄДРПОУ 40319379)
  1.  інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:
1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
4. Строк надання товару: протягом 5 календарних днів від дати підписання Договору;
5. Умови оплати – 100% оплата не пізніше 3-х робочих днів після постачання та гарантійний термін.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані в електронному вигляді на електрону адресу організації  [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_ Соціальне підприємство _Назва учасника» до 25 вересня 2021 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 (за київським часом) 25 вересня 2021 року, розгляду не підлягатимуть.
Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам тендеру. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.
Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 27 вересня 2021 року.

Додаткові застереження
Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.
Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

За додатковими питаннями звертатися за телефоном: +380961237615 Олена Гавриш, керівник проєкту.

Контакти

  • +380961237615 Олена Гавриш
  • керівник проєкту. Пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.