bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Chemonics шукає українську організацію для проведення політико – економічного аналізу
08.09.2021

Кімонікс Інтернешнл Інк. у рамках реалізації Проєкту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні» (DG East) оголошує конкурс на подання проєкту DG East пропозицій від компаній і організацій щодо виконання активності «Політико-економічний аналіз: участь молоді в місцевому самоврядуванні у Донецькій, Луганській та Херсонській областях України». Просимо усі зацікавлені компанії або організації подавати свої пропозиції у відповідь на цей запит до 05 жовтня 2021 року.

 

Кімонікс шукає українську організацію для проведення політико – економічного аналізу (ПЕА) у Донецькій, Луганській та Херсонській областях. ПEA безпосередньо вивчить питання участі молоді у процесах місцевого самоврядування у вищезазначених областях. Аналіз буде здійснюватися шляхом польових робіт у Донецькій, Луганській та Херсонській областях, зокрема у Краматорську, Сєвєродонецьку, Херсоні та Маріуполі, але з урахуванням перспектив з навколишніх теріторій. ПEA надасть огляд проблеми та визначить основні фактори, що сприяють чи перешкоджають залученню молоді до процесів місцевого самоврядування з огляду на поточну політитико-економічну динаміку, а також визначить стимули, механізми та можливості для залучення молоді до подальшої співпраці з DG East.

 

Основні терміни за цим запитом надаються нижче:

Оприлюднення ЗНП                                                 07.09.2021

Термін подання письмових запитань                        17.09.2021

Термін надання відповідей/роз’яснень                      21.09.2021

Термін подання пропозиції                                       05.10.2021

(Приблизна) дата укладання субконтракту               20.10.2021

 

Вказані вище терміни можуть бути переглянуті виключно на розсуд Кімонікс. Будь-які зміни будуть оприлюднені у формі поправки до цього ЗНП.

Письмові запитання та запити на надання роз’яснень. Усі запитання та запити на надання роз’яснень щодо цього ЗНП треба скласти у письмовій формі та надіслати [email protected] не пізніше, ніж до 17 вересня до 18.00 Київського часу. Усі пропозиції повинні бути отримані до 18:00 Київського часу 05 жовтня 2021 р. на таку адресу: [email protected]

Повний текст конкурсу на проведення політико-економічниного аналізу: участь молоді в місцевому самоврядуванні у Донецькій, Луганській та Херсонській областях України ви зможете знайти на сторінці (у вкладенні). 

 

ОНОВЛЕНО:

Відповіді на запитання та на запити на надання роз'яснень наведені в доданому до цього повідомлення файлі

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.