bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання освітньої стипендії з вивчення англійської мови Access (Харків)
06.09.2021

У м. Харків оголошується прийом заявок від дітей віком 13 – 15 років до «ПРОГРАМИ МАЛИХ СТИПЕНДІЙ З ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ» (English Access Microscholarship Program, Access).

 
Програма Access надає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають або мають мінімальні знання англійської мови, безкоштовно поглибити свої знання, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.
 
МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років
 
МІСЦЕ І ТРИВАЛІСТЬ ЗАНЯТЬ: Excellent English School (вул. Пушкінська, 33А, м. Харків). Тривалість з жовтня 2021 року до червня 2023 року. Заняття проводитимуться двічі на тиждень по вівторках з 16.00 до 18.00 та по суботах з 11.00 до 13.00/14.00. Заняття проводитимуться в очному форматі.
 
ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Access оплачує всю вартість навчання, підручників, а також триденних інтенсивних занять учасників на базі дитячого літнього табору у червні 2023 року.
 
КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ МАЮТЬ НАДАТИ:
 
1) Посвідчення особи або свідоцтво про народження.
 
2) Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік. Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12. Щодо шкільної оцінки з англійської мови, то вона може бути і нижчою, ніж 8 балів: головне, бажання її вивчати!
 
3) Документ, що підтверджує малозабезпеченість дитини або її сім’ї. Таким документом може бути, наприклад,довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; посвідчення особи/cім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах; документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом тощо. Малозабезпечені діти з родин переселенців, учасників АТО, з інвалідністю, багатодітних ї неповної сімей, особливо заохочуються подавати заявки на участь.
 
4) Фотографія (розмір 3 х 4 см).
 
5) Коротке резюме з переліком досягнень і навичок кандидата на участь у програмі та відповіддю на питання, чому кандидат бажає взяти участь у програмі (не обов’язково англійською мовою).
 
6) Рекомендаційні листи від навчального закладу, у якому навчається кандидат, і вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).
 
Зазначені документи надсилати на ел.пошту: [email protected].
 
У темі листа вказувати: Access_Прізвище, Ім’я
 
Останній день прийому документів: 30 вересня 2021 р.
 
Після 01.10.2021 р. з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди.
 
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Харківський громадський центр «Молодь за демократію»,
 
тел.:+38 050 4018821.
 
Координаторка програми у Харкові: Галина Овчарова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.