bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магнітні картки, призначені для поповнення рахунку абонентів мереж інтернету та мобільного зв’язку
20.08.2021

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс за процедурою «запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015 - 30160000-8 Магнітні картки (Скретч-картки (ваучери), призначені для поповнення рахунку абонентів мереж інтернету та  рухомого (мобільного) телефонного зв’язку «Київстар»,  «Vodafone»), в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1 «Технічне завдання».

 Кінцевий термін подання цінових пропозицій: «31» серпня 2021 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Посилання на річний план закупівлі в електронній системі закупівель:  https://prozorro.gov.ua/plan/UA-P-2021-08-19-010585-a

 Термін постачання товару: Поставка Товару Постачальником за Договором здійснюється протягом 10 календарних днів з моменту підписання договору.

Цінова пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 11,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т. ін., на електрону адресу:  [email protected] з зазначенням у темі листа: «Конкурс на закупівлю послуг - код 021:2015 - 30160000-8 Магнітні картки (Скретч-картки (ваучери), призначені для поповнення рахунку абонентів мереж інтернету та  рухомого (мобільного) телефонного зв’язку «Київстар»,  «Vodafone»), до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.:  (050) 508-62-46.

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.