bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс на закупівлю 2 ноутбуків
11.08.2021

Запит на цінову пропозицію

Громадська організація « Попаснянська ініціатива» оголошує конкурс на закупівлю 2 ноутбуків в рамках реалізації проєкту «Центр ґендерних ініціатив Попаснянської громади».

Інформація про замовника громадська організація «Попаснянська ініціатива». Головною метою організації є задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, освітніх, екологічних та інших інтересів громадян міста, здійснення та захист їх прав і свобод, сприяння органам місцевого самоврядування у створенні умов розвитку територіальної громади міста Попасна.

Інформація про проєкт:

Проєкт спрямований на розширення мережі активних жінок Попаснянської територіальної громади для вивчення потреб вразливих категорій населення, локалізації та реалізації місцевого плану дій по виконанню резолюції ради безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». Підвищення обізнаності та активності мешканців громади та мобілізація жінок через залучення до співпраці з органами місцевої влади щодо створення та території Попаснянської громади безпечного громадського простору для жінок та дівчат шляхом розробки проєкту програми «Попаснянська громада - безпечна громада для жінок та дівчат”. Підтримка груп самодопомоги. Залучення жінок і дівчат з поміж вразливих категорій населення до ґрунтової участі у житті громади.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «Центр ґендерних ініціатив Попаснянської громади», який реалізується організацією (вписати назву своєї організації) за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Період подачі заявок на відкритий конкурс: з 11.08.2021 до 26.08.2021

Кількість: 2 шт.

Технічні характеристики ноутбуку:

Lenovo V15( 82C700F9RA)Iron Grey

Екран:діагональ 15.6” Full HD (1920x1080) TN+film; частота обновлення 60Гц

  • Процессор: AMD Ryzen 3  3250U (2,6- 3,5 GHz);
  • Оперативная память: 8 ГБ DDR4 2400 MHz;
  • Інтегрована відеокарта.

Загальні вимоги для виконавця:

  1. офіційно зареєстровані та діють на території України.
  2. не є платниками ПДВ
  3. здійснення безготівкових розрахунків.

Порядок підготовки та надання Конкурсних пропозицій: Надавач послуги повинен підготувати один оригінал документів, що входять до складу Конкурсної пропозиції відповідно до Конкурсної Документації

-          Цінова пропозиція учасника конкурсу;

 -          Проформа Цінової пропозиції.

-          Роздрукована детальна інформація про ФОП з сайту Міністерства Юстиції.

Конкурсна пропозиція має бути підписана від імені Учасника Конкурсу уповноваженою особою (особами). Усі сторінки Цінової пропозиції, що містять доповнення та виправлення, повинні бути завізовані особою (особами), що підписали Цінову пропозицію. Конкурсна  пропозиція повинна бути адресована ГО «Попаснянська ініціатива»  не пізніше  20:00 26.08.2021 в електронному вигляді на пошту [email protected]  в темі листа позначити «Конкурсна пропозиція на закупівлю ноутбуків».

Контактна особа для консультацій : Євтушенко Дмитро , тел.0961261617.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.